Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în televiziune. Avionul s-a prăbușit în flăcări. Prezentatorul TV a murit pe loc!
Tragedie în televiziune. Avionul s-a prăbușit în flăcări. Prezentatorul TV a murit pe loc!

Tragedie în televiziune. Avionul s-a prăbușit în flăcări. Prezentatorul TV a murit pe loc!

Zi neagră în televiziune. Un cunoscut prezentator TV a murit în urma unui incident aviatic. Avionul în care se afla s-a prăbușit violent.

Alexander Koltovoy, un foarte cunoscut prezentator TV din Rusia, în vârstă de 41 de ani, își pilota avionul de mici dimenisuni când aeronava a luat foc și într-o încercare de a-și salva viața a vrut să aterizeze de urgență, dar impactul a fost mult prea puternic pentru a supraviețui prăbușirii.

Soția sa, a cărui nume încă nu a fost dezvăluit publicului, a fost, de asemenea, ucisă în accident, potrivit surselor locale de știri din Rusia care au publicat primele imagini de la locul terifiantului incident aviatic.

Unde s-a prăbușit avionul celebrului prezentator TV?

Tragedia la care nu se aștepta nimeni s-a petrecut într-o regiune situată foarte aproape de Moscova, chiar lângă o autostradă foarte circulată,  Tomilino. În videoclipurile care au apărut imediat pe internet se vedea cum ieșea fumul din avionul pilotat de Alexander. Martorii spun că au vazut epava prăbușită pe un câmp, în timp ce era cuprinsă de flăcări înalte și n-au îndrănit să se apropie prea mult de teama unei posibile explozii.

Cariera lui Alexander și pasiunea sa imensă pentru pilotaj

Alexander Koltovoy a fost gazda mai multor emisiuni de pe canalul rusesc NTV. Printre talk-show-urile moderate de el au fost ‘DNK’ (n. r. ADN) si ‘Zvezdi Soshlis’ (n. r. Stele Aliniate).

Autoritățile din Rusia au confirmat moartea a doua persoane ca urmare a accidentului aerian.

„Din pacate, informatiile ca Alexander Koltovoy si sotia sa se aflau la bordul avionului prabusit in regiunea Moscovei au fost confirmate”, a afirmat si postul de televiziune NTV, la care prezentatorul TV lucra de o perioadă bună de timp.

Potrivit apropiaților lui Alexander, acesta iubea foarte mult să își piloteze avionul și zbura aproape în fiecare weekend.

În cadrul televiziunii NTV s-a produs un adevărat șoc în momentul în care vestea tragică a fost confirmată, colegii acestuia fiind în stare de șoc. Nimeni nu putea crede că Alexander Koltovoy chiar s-a dus, scrie Sport.ro.