Evenimentul Zilei > Actualitate > 30 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu puternic la Constanţa. VIDEO
30 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu puternic la Constanţa. VIDEO

30 de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu puternic la Constanţa. VIDEO

Un incendiu a izbucnit, joi seară, într-un bloc din municipiul Constanţa, fiind nevoie de o intervenție în forță a pompierilor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, joi seara, la un incendiu izbucnit la etajul întâi al unui bloc de pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa.

30 de persoane, printre care şi 3 copii, au fost evacuate în urma izbucnirii unui incendiu, la Constanța

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, două autoscări, autospeciala de transport victime multiple, două echipaje SMURD B şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean, scrie news.ro

În urma incendiului, pompierii au evacuat 15 persoane, printre care şi 3 copii, iar alte 15 persoane au ieşit singure din bloc. De asemenea, două persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. Pompierii urmează să determine care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Incendiu în a doua zi de Paște, în cartierul social

Luni, în a doua zi de Paște, în capitala județului de la malul mării a avut loc un alt incendiu. O deflagrație puternică s-a produs într-un bloc din module metalice din cartierul social din Constanța. 7 persoane au fost evacuate de pompieri, dintre care una inconștientă, dar care a fost stabilizată.

Potrivit echipei de intervenție, incendiul a izbucnit la parterul unui bloc, într-un apartament în care se aflau 3 persoane. Acestea au reușit să iasă, dar vecinii lor de la etajele superioare au rămas blocați din cauză flăcărilor. Pompierii au reușit să evacueze 7 persoane cu ajutorul unei autoscări.

Foto: Arhivă

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: