Celebrul prezicător, cu voce distorsionată, pretintă "paginile bibliotecii viitorului", vorbind totodată despre profeții întunecate. El a spus: "Din 2019 până în 2020, în ianuarie 2019 va fi o invazie a OZN-urilor. Oamenii  le vor vedea pretutindeni".

"În februarie 2019, o furtună de zăpadă masivă va lovi Midwest, multe orașe vor fi șterse de furtuni de zăpadă. Va fi cea mai mare furtună de zăpadă din istorie. "

Alte previziuni includ eliberarea unui "ochi robotic funcțional" în aprilie 2019 și un cip "care va permite paralizatului să meargă din nou".

El mai adaugă: "În noiembrie 2020, Trump va fi reales președinte. Nu este o părere, ci o faptă concretă". Prezicătorul mai  spune că misiunea sa este să dovedească publicului faptul că călătoria în timp este reală și ascunsă de guvern.

Noah a spus: "Trebuie să avertizăm publicul că călătoria în timp este reală și că guvernul se ascunde și o folosește în secret".

El a mai declarat că nepoata lui Martin Luther King va fi aleasă președinte al Statelor Unite în 2028. Yolanda Renee King, în vârstă de 10 ani, a început deja să meargă pe urmele strămoșilor ei, reflectând discursul istoric al MLK într-un marș împotriva violenței împotriva armelor la începutul acestui an.

Dacă predicția lui Noe este adevărată, Yolanda va deveni președinte la numai 20 de ani.

Dar acest lucru ar putea fi problematic deoarece Constituția Statelor Unite stipulează că președintele țării trebuie să aibă cel puțin 35 de ani înainte de a ajunge la Casa Albă. Cu toate acestea, Noah spune că această vârstă va fi redusă în viitor, la fel ca vârsta legală de vot pentru a acorda mai multe drepturi tinerilor, titrează dailystar.

 

Citește și: