2018, un NOU ÎNCEPUT pentru FARUL CONSTANȚA. Cu Ciprian Marica, Petre Grigoraș și Ionel Dănciulescu

2018, un NOU ÎNCEPUT pentru FARUL CONSTANȚA. Cu Ciprian Marica, Petre Grigoraș și Ionel Dănciulescu

Pentru prima dată de la preluarea Clubului FC Farul, Constanța, Ciprian Marica și-a prezentat planul de management avându-i alătură pe noul director sportiv Ionel Dănciulescu, pe antrenorul principal Petre Grigoraș și pe brand managerul Lorand Balint. Cei trei au vorbit despre proiectul care vizează dezvoltarea sub toate aspectele a clubului, prefațând și meciul de mâine de la Consțanța cu FC Argeș.

Echipa lui Ciprian Marica iși desfășoară activitatea pe stadionul Farul care aparține Primăriei Constanța, transferat recent de la Ministerul Tineretului și Sportului. Nici Consiliul Local Municipal și nici Consiliul Județean Constanța nu sprijină financiar Clubul FC Farul, cheltuielile lunare ridicându-se, potrivit lui Ciprian Marica, la aproape 60.000 de euro. Există însă mari speranțe ca sprijinul financiar din partea autorităților locale să fie asigurat începând din 2019. Ciprian Marica și-a prezentat totuși planul de management sperând în implicarea viitoare atât a autorităților locale cânt și a iubitorilor forbalului constănțean care in 2020 împlinește 100 de ani de existență. Potrivit Ziua De Constanța, pe lângă proiectele de viitor care includ ambiții de participare inclusiv în cooetițiile europene, se are în vedere și întărirea brandului Farul la nivel local și național, printr-o serie de simboluri care să definească mai bine clubul.

“2018 este anul unui nou început pentru echipa de fotbal Farul, unul dintre vectorii de imagine ai Constanței. Avem în vedere proiecte sportive, dar și pentru societate. Bradul Farul trebuie să revină în Liga 1. Vrem să scoatem Farul și în afară terenului și să aducem cât mai mulți oameni alături de noi. Ne dorim performanța, iar în sezonul viitor vom vorbi de promovarea în Liga 1, urmând ca ulterior, într-un proiect pe termen lung, aspirațiile să crească, spre zona locurilor fruntașe, de cupe europene, iar Farul să fie și o posibilă candidată la titlul ce campioană”, a spus Ciprian Marica, printre altele, la prezentarea  planurilor sale. Pentru întărirea brandului Farul la nivel local și național s-a creat un logo cu Farul genovez, care va funcționa în paralel cu vechea siglă, nu o va înlocui. La meciul cu FC Argeș se vor afișa steaguri cu imagini ale legendelor clubului (hubloul timpului), iar SSC Farul va avea logoul și pe steagurile de la colțurile terenului.

Mâine, cu 20 de minute înainte de primul fluier de începere a meciului de duminică, FC Farul Constanța - FC Argeș, fostele glorii alb-albastre vor înălța câte un steag personalizat după care va fi lansat și noul logo al echipei FC Farul Constanța în cercul de la centrul terenului. Înainte de fluierul de start, căpitanul echipei FC Farul Constanța împreună cu managerul Ionel Dănciulescu, vor duce fanionul personalizat de la colțul terenului. O parte dintre Legendele alb-albastre printre care enumerăm pe Marian Tufan, Ilhan Mustafa, Ion Constantinescu, Stefan Petcu, Constantin Gache, Cristian Camui, Ioan Anton, Paul Peniu si Petre Buduru au confirmat prezența la stadion.

Ne puteți urmări și pe Google News