Evenimentul Zilei > Sport > 20 de milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu în următorii ani. Mari lovituri financiare date de revelația tenisului
20 de milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu în următorii ani. Mari lovituri financiare date de revelația tenisului

20 de milioane de lire sterline pentru Emma Răducanu în următorii ani. Mari lovituri financiare date de revelația tenisului

Jurnaliștii din Marea Britanie anticipează că Emma Răducanu va câștiga sume importante de bani în următorii ani, nu numai din tenis, ci și din publicitate.

Emma Răducanu (18 ani) a avut o ascensiune fulminantă în tenis, în numai două săptămâni. Anonimă în circuit, până la participarea la US Open, sportiva din Marea Britanie a câștigat ultimul turneu de Mare Șlem al anului și a atras toate privirile. Ea a participat la Met Gala, la începutul săptămânii, iar presa din Insulă a scris elogios la adresa Emmei. Ziariștii britanici anticipează că jucătoarea de tenis poate să câștige 20 de milioane de lire sterline în următorii ani. 

Emma Răducanu, elogiată de presa din Marea Britanie

Se vehiculează că ea a semnat deja un contract cu casa Chanel. „Emma și-a făcut apariția într-un top, o fustă și o pelerină de mătase imprimate în alb-negru, din colecția Chanel Cruise 2021/2021. Răducanu a avut un look tineresc. Faptul că a ales o ținută a casei de modă franceze pentru prima ei apariție majoră ridică întrebarea: este Emma Răducanu noua imagine a celor de la Chanel?”, au scris ziariștii de la Evening Standard. Care au mai notat, după evenimentul respectiv.

Și rochia neagră purtată la ceremonia cu trofeul de la US Open face parte din colecția primăvară-vară 2021 a celor de la Chanel. Să fie aceste momente o coincidență fericită? Nu credem. Răducanu a făcut prima mega-afacere după câștigarea US Open.”

„În urmă cu trei săptămâni credeam că nu voi duce la capăt călătoria. Credeam că voi pleca acasă după calificări”, declara Emma Răducanu la NBC. Britanica născută în Canada a reuşit să bifeze zece victorii consecutive la Flushing Meadows (trei în calificări) și a pus mâna pe titlu fără a pierde vreun set.

Ce spunea după victoria uluitoare de la US Open

„Cred că cea mai mare realizare a mea este modul în care am reuşit să nu mă gândesc la nimic altceva decât la planul meu de joc. În rest, am lăsat totul deoparte complet pentru a mă concentra asupra a ceea ce trebuia să fac. De asta sunt cea mai mândră. Aceasta este o mare parte din ceea ce mi-a permis să câştig acest titlu.

Am vorbit cu părinţii mei. Nu vorbim prea mult despre tenis împreună. În aceste momente, ei vor mai ales să ştie cum sunt. Mi-aş fi dorit să fie aici pentru a sărbători împreună, dar mă privesc de acasă şi sunt mândri”, mai afirma Răducanu după succesul de la US Open.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: