Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > 150.000 de euro, onorariul rapper-ului Tyga pentru o seară într-un club din Mamaia. Ce a vrut artistul să aibă permenent la dispoziție
150.000 de euro, onorariul rapper-ului Tyga pentru o seară într-un club din Mamaia. Ce a vrut artistul să aibă permenent la dispoziție

150.000 de euro, onorariul rapper-ului Tyga pentru o seară într-un club din Mamaia. Ce a vrut artistul să aibă permenent la dispoziție

Sâmbăta trecută, rapperul Tyga a făcut spectacol de zile mari într-un cunoscut club din stațiunea Mamaia. Celebrități, fani ai artistului sau clienți fideli ai clubului au scos sute de euro din buzunar pentru a dansa pe ritmurile fostului iubit al lui Kylie Jenner.

Recunoscuți pentru petrecerile exclusiviste pe care le-au organizat în clubul lor, în București sau la malul mării, organizatorii i-au adus în mijlocul românilor pe J Balvin, Gianluca Vacchi, Paris Hilton, Mike Tyson, Luis Fonsi, Janson Derulo, Black Coffee, iar acum pe Tyga. Pentru prestația de sâmbătă seara, administratorii clubului au scos din buzunat aproape 150.000 de euro, l-au cazat în penthouse-ul unui hotel de 5 stele din Mamaia Nord și l-au așteptat cu tequila Don Julio 1942, singura cerință a artistului.

„Ce mi se pare interesant de știut este că mesele de sâmbătă seara au avut consumație minimă între 500 și 2000 de euro. Nicăeri în lume nu este atât de puțin. Mai scriu o dată asta că poate așa mă credeți : nicăeri în lume nu este așa puțin. România, datorită unor băieți ca Jean, Alex și Alin (patronii de la Nuba), dar și alții ca ei, are cel mai bun raport calitate preț pe nightlife entertainment. Într-adevăr mai sunt niște barosani care salvează o seară în care doar artistul e o gălăgie de bani. Cea mai mare notă de sâmbătă seara a fost 50.000 de euro”, a povestit Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Tot omul de afaceri, prezent și el la concert mai detaliază că, în ciuda faptului că doar o brățară de acces costa 400 de lei și consumațiile de la mese erau impuse, românii s-au înghesuit să intre în club. „Tyga a avut doar doi băieți pentru protecție și faptul că fanii extrem de tineri și dezlănțuiți nu l-au mâncat de viu se datorează atât băieților care asigură securitatea de la club, cât și managementului care nu a vândut brățări fără număr și nu au limitat excesul încât să fie suportabil, să rămână căi de acces și evacuare. Asta deși o brățară costă 400 de lei și era tentat să încerci să acoperi toată suma artistului doar din intrare”, a mai povestit Maticiuc. Printre cei care au dansat pe ritmurile lui Tyga s-au numărat Alexia Eram, Selly sau Matei Dima-BRomania.

Este a doua oară când vine într-un club din România

Tyga nu este pentru prima dată în România, însă de fiecare dată când ajunge pe meleagurile noastre are un real succes în rândul petrecăreților. Acum 4 ani, fostul iubit al lui Kylie Jenner a susținut un concert într-un club din parcul Herăstrău, având la fel de mare impact ca sâmbăta trecută.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: