Evenimentul Zilei > Horoscop > 1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Eroarea este omenească. Dacă ai greşit cu ceva, ai uitat, sau nu ai făcut, cere-ţi scuze şi îndreaptă lucrurile. Aşa te poţi bucura de bun renume şi de preţuirea şi suportul celor dragi!

19 octombrie

 

1,5 miliarde de elevi din 160 de țări au fost constrânși să studieze acasă. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 19 octombrie s-au născut Auguste Lumiere, John Lithgow, Miguel Angel Asturias, Dumitru Almaş, Simion Mehedinţi.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Proorocul Ioil, Uar, Felix, Eusebiu, Cleopatra şi Ioan de la Rila.

În „Kalendar” ultima zi de Lucini.

Am fost întrebat de unii dintre domniile voastre, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, de ce amintesc unele personalităţi născute în ziua respectivă. Pentru că, este răspunsul meu, făcând parte din aceiaşi zodie, fiind născuţi în aceiaşi zi, au cel puţin o caracteristică în comun.

De exemplu, pe 19 octombrie s-au născut părintele cinematografului, un actor foarte bun, un laureat al Premiului Nobel pentru literatură, un scriitor care nu a premit premiile care i se cuveneau şi un geograf de excepţie. Ei bine, ce au avut în comun aceşti oameni?

Pe cei menţionaţi îi caracterizează, au în comun, o vedere de ansamblu, o imaginaţie, s-ar putea spune, volumică. Ei „văd” în spaţiu, au o ciudată perspectivă a realităţii. Altfel, sunt oameni aproape modeşti, normali şi la locul lor, amatori de lucruri frumoase şi de armonie, cum le stă bine Balanţelor, dar diferiţi în gusturi, alegeri şi carieră.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE