La năzdrăvănii şi la dans, Dan- Andrei Anca, un băieţel de şase ani şi jumătate, este de neîntrecut. Elev în clasa pregătitoare la Şcoala Generală nr. 197 din Drumul Taberei, copilul se împarte cu bucurie între şcoală şi cursurile de dans modern şi sportiv organizate la Clubul Copiilor din Capitală. Primele dansuri învăţate sunt Cha-Cha şi Macarena, pentru care va avea în curând şi o parteneră.
În restul timpului, preferă să se joace, să picteze şi să deseneze pe calculator cu ajutorul programului Paint.
Moşul îi citeşte gândurile
“Este un băieţel cuminte şi bun, prietenos, ascultător şi afectuos", spune mama copilului, care admite că singurul motiv de supărare prilejuit de Dănuţ, cum îl alintă familia, este neatenţia la ore. Planul micuţului de a o împăca cu pupici dulci funcţionează însă de fiecare dată.
Anul acesta, băieţelul îl va aştepta pe Moş Crăciun ca de obicei, lângă bradul împodobit, alături de mami, tati şi frăţiorul lui, Bogdănel de 2 ani şi jumătate.
“Îşi doreşte de la Moş un joc Lego- Secţia de Poliţie şi o maşinuţă cu telecomandă tip ceas de mână. Probabil că Moşul îi va aduce şi de această dată jucăriile dorite. De altfel, asta îl entuziasmează cel mai tare pe Dănuţ: cum de ştie în fiecare an să-i aducă exact ceea ce îşi doreşte, chiar dacă, uneori, nu apucă să-i trimită scrisoarea… probabil că e doar o magie de-a Moşului", concluzionează mama.

Te-ar putea interesa și: