1000 de euro „valorează” o viață. A dat foc unei femei ca să-și recupereze banii

1000 de euro „valorează” o viață. A dat foc unei femei ca să-și recupereze banii

Pentru a-și recupera o datorie mai veche, un bărbat a aruncat cu benzină pe o femeie și i-a dat foc, fără remușcări.

În urma unui conflict cauzat de vânzarea eșuată a unei case, individul care a vrut inițial să o cumpere a aruncat cu benzină peste femeia care trebuia să i-o vândă și i-a dat foc pe o stradă din Caraş-Severin.

Gestul șocant a fost făcut pentru o datorie de 1000 de euro. Victima, cu arsuri pe întregul corp, a fost transportată de urgenţă la spital.

Incidentul s-a produs în Verendin, comuna Luncavița, judetul Caraş-Severin. Totul a pornit de la o casă pe care victima, o femeie de 57 de ani, ar fi promis că o va vinde individului de 49 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Femeia a perceput un avans de 1.000 de euro, însă la scurt timp s-a răzgândit, astfel că bărbatul și-a vrut banii înapoi”, au spus autoritățile, potrivit Express de Banat, iar de aici putem intui cum au decurs lucrurile în continuare.

Pentru că nu s-au înţeles în ceea ce privea returnarea banilor, individul a vrut să o ardă de vie pe săraca femeie, așa că nu a stat prea mult pe gânduri, a luat o canistră de benzină pe care a turnat-o pe femeie, iar de aici și până la adevărata tragedie a mai fost de făcut un singur pas, făcut până la urmă fără remușcări din partea bărbatului.

„A aruncat cu benzină peste femeia în vârstă de 57 de ani și i-a dat foc pe stradă”, spun martorii care au asistat la scenele parcă desprinde dintr-un film de groază și au sunat împietriți la 112 în timp ce scena se desfășura sub ochii lor.

Potrivit medicilor, victima a fost transportată de urgenţă la spital cu arsuri de gradul II A și II B pe 11% din suprafața corpului. Cea mai afectată este zona capului. Femeia nu e intubată și se află în stare stabilă.

Agresorul a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru tentativă de omor, scrie Antena3.