1.000 de EURO PE LUNĂ PENTRU ȘEFII PNL. Atâta trebuia să plătească un fost chestor liberal, sub forma unei "donații".

Șefii PNL cereau o mie de euro sub masca unei donații pentru care nu a primit chitanță. Asta a dezvăluit un ex-senator PNL, chestor al Senatului în perioada în care partidul a fost condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Cristian Bodea a povestit, la B1 TV, că pe vremea când era chestor în conducerea Senatului, șefii PNL i-au cerut o mie de euro sub masca unei donații pentru care nu a primit chitanță. 

”Eram chestor în conducerea Senatului, în cei 48 de demnitari. Mi s-a mărit salariul la 13.000. Și mi s-a spus de la partid: trebuie să dai 1.000 de euro la partid, altfel sunt destui care vor funcția ta. Era august și în septembrie erau alegeri la funcția asta", a afirmat Cristian Bodea, la B1TV. 

Fostul senator PNL a spus, întrebat dacă a dat banii: ”Am dat. Am dat și au dat toti. 1.000 de euro. Cât s-a cerut. Din salariu".

După ce i s-a atras atenția că e un autodenunț, liberalul a afirmat: ”Au anunțat în presă că nu ne forțează, tu donezi la partid. Acum, că eu nu am văzut chitanța e partea a doua”.