100 X „Alex şi Morris“

100 X „Alex şi Morris“

„Alex şi Morris“ se joacă pentru a 100-a oară, astă-seară, pe scena de la Teatrul Mic.

Spectacolul despre viaţă, despre visuri, regrete, singurătate, umanitate şi dragoste îi aduce din nou în faţa publicului pe cei doi bătrâni Alex şi Morris, personaje interpretate remarcabil de Ştefan Iordache, respectiv Mitică Popescu. La aproape patru ani de la premiera oficială - pe 27 şi 28 februarie 2004 -, piesa scrisă de Michael Elkin şi regizată de Gelu Colceag se sărbătoreşte în acelaşi sanatoriu geriatric, împreună cu asistenta Rose (Dana Dembinski-Medeleanu).

Alex, un orgolios pe cât de ursuz, pe atât de vorbăreţ, şi Morris, un introvertit modest, împart aceeaşi cameră din sanatoriu. Colegii bătrâni, dar încă dornici de viaţă, fac schimb de biografii, de bucurii şi tristeţi, de lucruri şi replici haioase. În viaţa lor din sanatoriu apare infirmierascriitoare Rose, care-i ascultă, îi înţelege şi-i împacă de câte ori e nevoie.

Timp de două ore şi 15 minute (cu pauză), publicul are ocazia să-i vadă pe scenă pe actorii aflaţi deja la 27 de ani de la prima colaborare pe scenă (în „Emigranţii“, de Slawomir Mrozek, în regia lui Mircea Danieliuc). Spectacolul- eveniment este programat pentru ora 19.00. Biletul de intrare costă între 6 şi 16 lei.

Ne puteți urmări și pe Google News