Evenimentul Zilei > Actualitate > 10 lucruri absolut uimitoare despre Hitler. De la MAREA IUBIRE evreică la inventatorul PĂPUȘII GONFLABILE SEXUALE. Secretele INTERZISE ale celui mai BOLNAV conducător cu un SINGUR TESTICUL, din istorie | FOTO
10 lucruri absolut uimitoare despre Hitler. De la MAREA IUBIRE evreică la inventatorul PĂPUȘII GONFLABILE SEXUALE. Secretele INTERZISE ale celui mai BOLNAV conducător cu un SINGUR TESTICUL, din istorie | FOTO

10 lucruri absolut uimitoare despre Hitler. De la MAREA IUBIRE evreică la inventatorul PĂPUȘII GONFLABILE SEXUALE. Secretele INTERZISE ale celui mai BOLNAV conducător cu un SINGUR TESTICUL, din istorie | FOTO

Multă lume îl cataloghează pe Adolf Hitler, conducătorul Germaniei naziste din cel de-al Doilea Război Mondial, ca fiind unul dintre cei mai cruzi oameni politici din istorie. Dar câteva lucruri sunt incredibile și au stat “sub cheie” mult timp de la dispariția sa.

Adolf Hitler, născut pe 20 aprilie 1889, a avut o creștere incredibilă în fruntea Germaniei. El a fost ținta multor atacuri de-a lungul timpului, dar nimic nu l-a pus la pământ.

Iată câteva dintre cele mai interesante lucruri despre Adolf Hitler.

  1. Hitler a fost propus pentru premiul Nobel în anul 1939 dintr-o glumă a unui antifascist.
  2. Hitler a inventat păpușa gonflabilă sexuală, pentru a scădea rata transmisiei sifilisului la soldați, pe câmpul de luptă.
  3. Hitler a fost îndrăgostit de o fată evreică atunci când avea 16 ani. El chiar a scris mai multe scrisori de dragoste fetei în care chiar își exprima ideea suicidului, pentru a scăpa de durerea din sufletul său. Dar niciodată nu a vorbit cu fata respectivă.
  4. Hitler a condus prima mișcare împotriva consumului de țigări și produse cu tutun.
  5. Adolf Hitler era vegetarian și a creat legi împotriva cruzimii asupra animalelor. Dar animalele care au fost folosite în experimente au fost înlocuite cu oameni.
  6. Hitler a fost salvat de la înec de un preot atunci când avea 4 ani. Se afla pe un lac, iar gheața de sub el s-a spart. Preotul l-a scos din apa înghețată.
  7. Un soldat britanic l-a cruțat în Primul Război Mondial, atunci când Hitler era și el pe front. Britanicul nu a vrut să-l împuște pe neamț din milă.
  8. Hitler a dat ordin de a se face un muzeu cu obiecte ale evreilor cu scopul de a arăta “o rază exterminată”, atunci când războiul avea să se termine. Peste 200.000 de obiecte au fost fotografiate și puse într-un registru.
  9. Hitler nu a fost niciodată într-un lagăr de concentrare.
  10. Hitler avea un singur testicul. După ce a fost rănit în Primul Război Mondial, el a rămas cu un singur testicul.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.