Adolf Hitler, născut pe 20 aprilie 1889, a avut o creștere incredibilă în fruntea Germaniei. El a fost ținta multor atacuri de-a lungul timpului, dar nimic nu l-a pus la pământ.

Iată câteva dintre cele mai interesante lucruri despre Adolf Hitler.

  1. Hitler a fost propus pentru premiul Nobel în anul 1939 dintr-o glumă a unui antifascist.
  2. Hitler a inventat păpușa gonflabilă sexuală, pentru a scădea rata transmisiei sifilisului la soldați, pe câmpul de luptă.
  3. Hitler a fost îndrăgostit de o fată evreică atunci când avea 16 ani. El chiar a scris mai multe scrisori de dragoste fetei în care chiar își exprima ideea suicidului, pentru a scăpa de durerea din sufletul său. Dar niciodată nu a vorbit cu fata respectivă.
  4. Hitler a condus prima mișcare împotriva consumului de țigări și produse cu tutun.
  5. Adolf Hitler era vegetarian și a creat legi împotriva cruzimii asupra animalelor. Dar animalele care au fost folosite în experimente au fost înlocuite cu oameni.
  6. Hitler a fost salvat de la înec de un preot atunci când avea 4 ani. Se afla pe un lac, iar gheața de sub el s-a spart. Preotul l-a scos din apa înghețată.
  7. Un soldat britanic l-a cruțat în Primul Război Mondial, atunci când Hitler era și el pe front. Britanicul nu a vrut să-l împuște pe neamț din milă.
  8. Hitler a dat ordin de a se face un muzeu cu obiecte ale evreilor cu scopul de a arăta “o rază exterminată”, atunci când războiul avea să se termine. Peste 200.000 de obiecte au fost fotografiate și puse într-un registru.
  9. Hitler nu a fost niciodată într-un lagăr de concentrare.
  10. Hitler avea un singur testicul. După ce a fost rănit în Primul Război Mondial, el a rămas cu un singur testicul.