Evenimentul Zilei > Social > 10 detalii specifice garderobei regale britanice! Află cum poți arăta ca nobilii preferați
10 detalii specifice garderobei regale britanice! Află cum poți arăta ca nobilii preferați

10 detalii specifice garderobei regale britanice! Află cum poți arăta ca nobilii preferați

Ținutele familiei regale britanice sunt foarte apreciate de către oamenii din toată lumea. Stiliștii nobililor pun accentul pe anumite detalii pentru a îi face să arate perfect.

Kate Middleton și Meghan Markle poartă frecvent trenciuri pentru un aspect elegant, iar angajații depun foarte mult efort pentru fiecare apariție a familiei regale.

Află care sunt secretele de fashion care te fac să arați ca o adevărată prințesă!

1) Dresuri în nuanța rochiei

Prințesa Diana este considerată un adevărat fashion icon în toată lumea. Aceasta a ieșit mereu din tiparele familiei regale și a avut ținute foarte colorate. Nobila își asorta rochia cu dresuri în culori aprinse.

2) Espadrile, eleganță și lejeritate

Espadrilele cu platformă sunt foarte alese de către stiliștii de la casa regală. Prințesa Diana combina des o rochie vaporoasă de vară cu espadrile în nuanțe de crem cu platformă. Megan și Kate i-au urmat exemplu.

3)Creion albastru de ochi pentru o privire pătrunzătoare

Conturul albastru ca cerul a devenit un fel de carte de vizită pentru prințesa Diana. Acesta îi accentua ochii de culoare deschisă și îi oferea o privire misterioasă. În anul 2021, creionul albastru a revenit în tendințe.

4)Țesătura de lână

Fashionistii au denumit-o pe Kate Middleton „regina tweed-ului”. Ducesa de Cambridge are numeroase ținute din această țesătură de lână.

5)Umerii descoperiți pentru un plus de feminitate

Protocolul regal nu acceptă ca femeile să își arate umerii, dar Meghan a riscat și a apărut în mai multe rochii cu umerii dezgoliți. Regina nu s-a arătat afectată la vederea ținutei, iar domnișoarele din toată lumea s-au inspirat după apariția acesteia.

6)Pantaloni culottes

Nu se cade ca o nobilă să poarte blugi sau pantaloni de trening, iar colanții sunt folosiți doar la călărit.Pentru Kate, pantalonii de tip culottes au devenit o carte de vizită. Ea îi poartă atât cu tocuri, cât și cu adidași sau mocasini.

7) Culori aprinse

Meghan poartă foarte des ținute în culori aprinse care îi accentuează tenul măsliniu și părul închis la culoare.

8)Trenciul – must have în garderoba regală

Meghan Markle folosește trenciul în orice ținută pe care o poartă. Nobila are mai multe culori din acest articol vestimentar care îi dă un plus de eleganță.

9) Vara se poartă doar rochii

Meghan își transformă trenciurile în rochii sexy și elegante de vară. Acest gest a consacrat-o, iar presa a scris despre fiecare apariție impecabilă a brunetei.

10) Pelerina

Alte rochii foarte purtate la familia regală sunt cele cu pelerină. Acest accesoriu este folosit de către membrii familiei regale de o viață și este potrivit pentru evenimente selecte.