1 Mai, sărbătorit cu o paradă în lenjerie intimă | FOTO

1 Mai, sărbătorit cu o paradă în lenjerie intimă |  FOTO

1 Mai muncitoresc la Timișoara a avut parte de senzații tari. Mai multe fete îmbrăcate doar în lenjerie intimă sexy au iesit la un picnic, alături de designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

Tinerele au luat cu asalt locul tradițional de picnic de la Pădurea Verde și au stat la iarbă verde sub privirile flămânde ale timișorenilor care au profitat de ziua liberă. Designerul timişorean Adrian Haiduc spune că a vrut să destindă atmosfera cu grătare încinse în această minivacanţă, la Pădurea Verde.
 Fetele au intrat în scenă cu o decapotabilă roz. Ceea ce a urmat i-a lăsat cu gurile căscate şi le-a ridicat adrenalina bărbaţilor ieşiţi la "un mic şi-o bere". "Am vrut ca fetele să vadă cum e mersul pe jos, nu numai să călărească canapelele din cluburi. Eu cred că ele trebuie să învețe să pună mâna și pe un grătar și să facă un mititel, nu doar să bage în gură un piept de pui cu boabe de piper verde în restaurantele de fiță”, a declarat designerul. Sute de timișoreni au asistat la parada tinerelor dezbrăcate. Aceștia au venit încă de dimineață în zona din fața Muzeului Satului Bănățean pentru a petrece în aer liber.