Evenimentul Zilei > EVZ Special > „Îmi recita poezii dedicate lui Ceauşescu”. Mădălina GHENEA în copilărie
„Îmi recita poezii dedicate lui Ceauşescu”. Mădălina GHENEA în copilărie

„Îmi recita poezii dedicate lui Ceauşescu”. Mădălina GHENEA în copilărie

A reuşit să-şi împlinească visul de a deveni actriţă şi a devenit foarte cunoscută după relaţia cu actorul scoţian Gerard Butler.

Actriţa, manechinul şi fotomodelul Mădălina Ghenea s-a născut în anul 1987, la Slatina, şi momentan locuieşte în Milano.

„Mi-am dorit să o ajut”

Mădălina a fost în lumina reflectoarelor, încă din copilărie participând la emisiunea TV pentru copii "Tip Top Minitop". Nu demult, Mădălina a acordat un interviu publicaţiei italiene "IO Donna", sub titlul "Viaţa mea? Ca o partidă de şah". „Vin dintr-un oraş în care totul se învârtea în jurul fabricii de aluminiu, în care se afla o adevărată sărăcie. Tata era plecat, lucra în Israel, mamei i-a fost foarte greu să ne crească. Ne-a crescut singură şi mi-am dorit să o ajut". Copilăria ei „s-a petrecut” într-o perioadă în care cultul personalităţii lui Nicolae Ceauşescu atinsese cote foarte înalte, iar viaţa de zi cu zi a românilor devenise din ce în ce mai grea.
„Mirosul de portocale are pentru mine încă o valoare psihologică, înseamnă Crăciun, sărbătoare. A trebuit să înţeleg în mare grabă lumea şi chiar să ridic ziduri în jurul meu."
"Fratele meu mi-a fost tată şi mamă. Îmi amintesc că, în copilărie, îmi recita poezii dedicate lui Ceauşescu!”, spunea Mădălina în cadrul interviului menţionat.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: