Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea: Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămânem în picioare până la sfârşitul anului
Dragnea: Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămânem în picioare până la sfârşitul anului

Dragnea: Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămânem în picioare până la sfârşitul anului

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat vineri arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, susţinând că îşi pune întrebarea câţi dintre aleşii locali ai PSD 'mai rămân în picioare' până la sfârşitul anului.

'Începem să ne punem întrebarea câţi mai rămânem în picioare până la sfârşitul anului. De fapt, e singura întrebare pe care ne-o punem şi ne-o punem cu foarte mult respect, nu cu alte sentimente. De altfel, o să ne vedem şi mâine la Braşov cu majoritatea preşedinţilor de organizaţii şi cred că o să convenim că, indiferent câţi rămânem în picioare, o să ducem până la capăt cele două alegeri – şi europarlamentare, şi prezidenţiale', a afirmat Dragnea la finalul întâlnirii de la Palatul Victoria cu reprezentanţii Asociaţiei Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, care reuneşte 26 de şefi de unităţi administrativ teritoriale din Republica Moldova.

Întrebat dacă mai are informaţii privind alte cazuri de şefi de consilii judeţene care ar avea probleme la DNA, Dragnea a replicat: 'Doamne, fereşte! Nu am niciun fel de informaţii. Îmi doresc să nu mai apară astfel de situaţii şi îmi doresc ca toţi cei care sunt în anchete, care sunt reţinuţi să se dovedească că sunt nevinovaţi şi să redevină liberi'.

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri dimineaţă arestarea preventivă pentru 30 de zile a preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, urmărit penal de procurorii DNA pentru şapte infracţiuni, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi instigare la dare de mită.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.