Aceste lucruri le-a subliniat concurenta Ramona, afirmând că este suspect tot ceea ce se întâmplă: nu are fani, nu este susţinută online, nu primeşte like-uri la fotografiile ei şi totuşi conduce în Galele Bravo, ai stil!
Mai mult, tot Ramona a declarat că iubitul Biancăi (fiind bogat) investeşte mulţi bani în cartele telefonice pentru a-şi vota iubita. Ramona dându-i chiar un sfat: "Mai bine i-ar cumpăra haine frumoase decât cartele telefonice pentru a fi votată… nu este corect să câştigi votându-te singură…"

Şi juraţii de la „Bravo, ai stil” au fost foarte duri cu Bianca

"Vii cu anumite ţinute care nu au legătură cu stilul tău", i-a spus Maurice concurentei. "Ce ai făcut azi este zero barat, nimic, nu prea am ce să comentez." La fel de negativ a comentat Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu la adresa Biancăi, titrează Kanal D.

O altă concurentă, pe nume Emiliana, a devenit ţinta colegelor deoarece, spun ele, are un comportament prea versat pentru vârsta ei şi că nu este onestă atunci când apare în faţa camerelor de filmat, fondul ei fiind cu totul altul, nu tocmai apreciat.

De departe cele mai puternice şi aproape perfecte din punct de vedere stilistic sunt Iuliana şi Ramona, dar şi cele mai frumoase de când există acest show de mare succes la Kanal D. Iar bunul simţ al celor două concurente este desăvârşit şi trebuie apreciate pentru asta.

Te-ar putea interesa și: