Editura Evenimentul si Capital

Zăvoranu, călare pe Iliescu şi Iohannis

Fata din multinaţională
Autor: | | 9 Comentarii | 4819 Vizualizari

Ei bine da, i-a călărit fata asta pe amândoi de le-au mers fulgii, cum se spune în popor.

Cu ce? Cum cu ce? Cu ratingul, bre! A stat pe ei în toate poziţiile de rating. Degeaba s-a dat Iliescu de ceasul…tic-tac, zicând despre CIA, degeaba a “recitat” Iohannis pe FB de plânge DL (Dalai Lama) pe umărul lui RG (Richard Gere), Oana Zăvoranu le-a luat faţa. Şi pe TV, şi pe FB. Nu că ar fi un lucru lăudabil, ba chiar e execrabil. Dar după ce zile întregi Zăvoranu a fost “bomboana la colivă” pe toate posturile, cu tot cu viaţa de după moarte, iar în momentul în care un fost preşedinte şi un actual preşedinte se presupune că absorb atenţia poporului vine ea şi ia crema, cu vrăjitoare şi cu alte cele, se presupune că avem o problemă. Nu, problema nu e că poporul adoră vieţile puse pe tapet ale altora, aceasta a devenit deja obişnuinţă, ci aceea că în timp ce Zăvoranu ar putea face rating vorbind despre CIA şi “recitând” din clasici, cei doi sus menţionaţi nu ar putea face acelaşi lucru nici măcar cu viaţa de după moarte, ori vrăjitoarele.    

Şi tocmai când se presupunea că Iliescu va face rating deoarece “O, iată, vorbeşte despre CIA! De ce acum? Şi pentru ce? Şi pentru cine?” şi tocmai când Iohannis se gândea în timp ce cita, că nu va face niciun fel de rating, ci doar imagine, căci la asta se pricepe el cel mai bine, că doar e “preşedintele Facebook”, face ştire Tv-ul din ce emană el pe FB-ul ,iese la nesfârşit zărghita asta. Cu ochii daţi peste cap de mobilă, bani şi durere, ce…mă-sa, că televiziunile şi FB-ul iar cad în plasă şi înregistrează din nou culmea ratingului (reţeaua de socializare are ratingul ei), plus orgasmul “barometrului” care măsoară câţi oameni au intrat cu capul în televizor până le-a ieşit fum din organe, sau câţi au tras pe nas din reţea.          

Iar dacă Zăvoranu îşi transformă viaţa în scenariu de film, aşa cum a zis, cei doi sunt chiar praf. Viaţa lor e deja scenariu de film.  

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate