Editura Evenimentul si Capital

Vine războiul (3). Al treilea război mondial? Sau, faza a treia a războiului mondial?

Paul Ghițiu
Autor: | | 3 Comentarii | 3347 Vizualizari

Evident, faza a treia, şi poate ultima, a unui vechi război mondial, din care, în secolul trecut, am avut primele două etape – 1914-1918 şi 1938-1945. (Voi reveni.)

Evident, faza a treia, şi poate ultima, a unui vechi război mondial, din care, în secolul trecut, am avut primele două etape – 1914-1918 şi 1938-1945. (Voi reveni.)

Care va începe ca o sumă de războaie civile, războaie cu migratorii musulmani şi cu falangele de extremă stânga, ambele surse ale terorii globalizate, războaie care vor cuprinde Europa, apoi tot Occidentul. Mai puţin Japonia. (Care are un număr infim de migratori musulmani şi „closed borders”). Exact ceea ce se întâmplă deja, la scară mai mare, sau mai mică, în nordul Africii, în Asia, în state majoritar islamice, sau cu o comunitate islamică semnificativă. (Iar semnificativă înseamnă, după cum arătam în Califatul Europei (1), cam 10 la sută din populaţia respectivei ţări.)

Pentru că vă îndemnam să vă informaţi şi să trageţi singuri concluzii, amân prezentarea concluziilor mele şi încep prin a vă furniza informaţii, date, linkuri, teoriile altora. Voi aduce în faţa voastră personaje, organizaţii şi instituţii semnificative în trasarea mersului actual al lumii, ideile, proiectele şi programele, pe care încearcă să le impună.

(O primă discuţie despre posibilitatea şi realitatea războiului civil şi despre forţele care se confruntă – islam, stânga şi identitari – am făcut în serialul Apocalipsa Europei, mai ales în episoadele: Război sau pace?; Femeile voastre, târfele noastre, viermilor!; Ne-au trădat, ne-au tranşat, ne-au vândut – cârdăşia elitelor occidentale cu islamul; De la internet la plutoane ale morţii- Rezistenţa europeană antiislamică; Aliaţii islamiştilor: radicalii şi teroriştii socialişti europeni, dar şi în celelalte episoade. În serialul de faţă voi merge mai departe.)

Războiul civil, o încercare de manipulare a extremei drepte? Sau o realitate terifiantă?

Voi prezenta în continuare o serie de opinii despre problema migratorilor. Cum, obiceiul progresiştilor „open borders” este de a califica drept rasistă, nazistă, fascistă, extremistă orice părere contrară idioţenilor aruncate de ei pe piaţă ca adevăruri absolute, şi pentru a face demersul cât mai clar şi mai greu de contestat, voi începe cu repezentanţi ai autorităţilor, oameni politici, responsabili militari sau ai serviciilor secrete. Rămâne de stabilit dacă aceste personaje sunt în acelaşi timp rasiste, naziste etc. şi ocupă, sau au ocupat, şi înaltele funcţii în statele respective. Chiar dacă cele mai multe opinii sunt, după cum e normal, recente, voi face un mic ocol pentru a vă arăta că conspiraţia „migraţiei masive” (Voi reveni.) nu este nouă, şi mă voi întoarce în timp.

Enoch Powell, membru în cabinetul fantomă al partidului conservator ca ministru al apărării, critica în 1968, într-un discurs ţinut în Bimingham şi cunoscut ca „Discursul râurilor de sânge”, politica de migraţie masivă a momentului afirmând că ţara suferă o transformare forţată de migraţia masivă pentru care nu există niciun moment similar în 1000 de ani de istorie a Angliei.

Trebuie că suntem nebuni, pur şi simplu nebuni, ca să permitem ca naţiune fluxul anual de 50.000 de dependenţi, care sunt, în cea mai mare parte, materialul pentru o viitoare creştere a populaţiei descendentă din migratori. Este ca şi cum am urmări o naţiune care îşi înalţă rugul funerar..... Suntem atât de nesănătoşi încât permitem în prezent ca persoane necăsătorite să imigreze în scopul de a-şi fonda o familie cu miri şi mirese care nu s-au văzut niciodată.

În final, Powell a citat un vers din Eneida lui Virgiliu, vers care i-a atras oprobiul mediei guvernamentale şi a dus la închiderea dezbaterii privind imigraţia pentru mai multe decenii: Dacă privesc în viitor simt că mă acoperă o presimţire rea. Ca roman, văd râul Tibru plin de spuma sîngelui.

Ca urmare, politicianul este dat afară din guvernul fantomă, şi trecut la index, cu toate că sondajele aratau că peste 74 % dintre britanici susţin declaraţiile sale. Mai mult, pe fondul simpatiei pentru el, conservatorii câştigă alegerile în 1970 şi se instalează guvernul lui Edward Heath.

Dar să revenim la prezent.

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Invitaţii evz

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate