Editura Evenimentul si Capital

VIDEO INCENDIAR cu o FEMEIE care UMBLĂ GOALĂ prin AEROPORT

Autor: | | 0 Comentarii | 1880 Vizualizari


Vezi galeria foto:

O femeie a fost surprinsă în timp ce umbla goală pușcă prin aeroport. Până când paza să intervină și să o escorteze, femeia a început să-și arate părțile intime și să înjure în ultimul hal de față cu toată lumea, chiar dacă erau și copii în zonă.

Femeia a intrat complet goală în aeroport și a început să urle, să înjure și să țipe în ultimul hal. Oamenii s-au speriat de ea și s-au ferit din calea ei, mai ales că, la un moment dat, și-a arătat părțile intime. ” Toată lumea să fie atentă cum îmi arăt părțile intime și nu dau doi bani pe asta. . Nu-mi pasă de nimic”, a spus femeia în timp ce se plimba nestingherită prin aeroportul Hartsfield-Jackson International din Atlanta, vineri după masă.

Imagini cu Melania Trump care au fost ȚINUTE ASCUNSE până acum. Au provocat isterie pe internet | GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc la Terminalul B, unde a fost surprinsă alergând goală, scrie 11alive.com.  Poliția a declarat că femeia și-a cumpărat un bilet înainte să se dezbrace. După incident, ea a fost dusă la un spital de boli psihice pentru o evaluare precisă.

<iframe src="//players.brightcove.net/4221396001/r1mPWQ7cg_default/index.html?videoId=5420001700001&applicationId=MIRROR%20Embed%20Offsite&adUnitId=%2F5293%2Fmirror.co.uk%2Fnews%2Fworld-news&referrerUrl=http%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fnews%2Fworld-news%2Fi-dont-give-f-woman-10346476&correlator=1493815740131&token=&ttID=5420001700001&plID=r1mPWQ7cg&publisherId=4221396001&videoTitle=Woman%20casually%20walks%20naked%20through%20Atlanta%20Airport%20screaming%20%22I%20don" t%20give%20a%20f***%22'="" allowfullscreen="" frameborder="0" width="640px" height="360px">&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/p&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/cke:body&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/cke:html&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/p&amp;amp;gt;&amp;lt;/p&amp;gt;&amp;lt;/cke:body&amp;gt;&amp;lt;/cke:html&amp;gt;&amp;lt;/p&amp;gt;&lt;/p&gt;&lt;/cke:body&gt;&lt;/cke:html&gt;&lt;/p&gt;</p></body></html>

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate