Editura Evenimentul si Capital

Vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mircea Ursache, este audiat, luni dimineața, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), informează Realitatea TV.

Vicepreședintele ASF, Marius Ursache s-a prezentat luni dimineață pentru a fi audiat într-un dosar anticorupție la Direcția Națională Anticorupție. Mai multe persoane au fost aduse la audieri în același doar. Marius Ursache a refuzat să facă declarații presei la intrarea în sediul DNA.

Directorul Fondului de Garantare a Asiguraților, Cristian Roșu de asemenea a fost citat la audieri.

Noi asistăm astăzi la o implozie în piaţa de asigurări prin care toate entităţile şi jucătorii din piaţă sunt nemulţumiţi, asigurătorii sunt nemultumiţi, brokerii, federaţiile patronale şi sindicale ale transportatorilor sunt nemulţumite, dar şi reprezentanţii service-urilor sunt nemulţumiţi. Asta e cu atât mai grav cu cât se încearcă atragerea în dezbaterea publică a răspunderii, fie a Guvernului, fie a Parlamentului, fie a Consiliului Concurenţei, în condiţiile în care singurul răspunzător din situaţia din asigurări este Autoritatea de Supraveghere Financiară. Nu pot fi trase la răspundere alte autorităţi ale statului, când problema asigurărilor este o problemă care a fost generată de deciziile ASF şi ca atare tot de către ASF trebuie să fie şi rezolvată”, a spus vicepreşedintele ASF, responsabil cu piaţa de capital.

Știre în curs de actualizare
Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate