Editura Evenimentul si Capital

TRĂDARE, MINCIUNĂ ȘI ÎNCHISOARE! Ce spun ASTRELE despre NUMEROLOGIA PRIMARILOR CAPITALEI! Vezi cine conduce BUCUREȘTIUL

Sebastian Sarbu, expert in stiinte neconventionale
Autor: | | 0 Comentarii | 346 Vizualizari

Primarii Capitalei au fost luaţi la puricat. Datele lor de naştere ascund multe secrete. Profesorul Dr. Sebastian Sârbu, expert în ştiinţe neconvenţionale, membru al Grupului de Cercetări Interdisciplinare Academia Romană, îi descrie pe fiecare în parte

Are structură de lider, dar şi înclinaţie spre abuz şi autoritate

Andrei Chiliman este născut pe 18.07.1947. Din analiza numerogramei personale a lui Andrei Chiliman şi matricei psihoenergoinformaţionale rezultă că are o structură de lider, dar şi o înclinaţie spre abuz şi autoritate. De asemenea mai înseamnă şi funcţii de conducere. Acest lucru rezultă atât din suma datei naşterii (1) cât şi din analiza matriceală a acesteia, adică  cele doua cifre de 1 prezente în alcătuirea ei.

Prezenţa numerelor (1,4,7) indică în numerologia clasică de specialitate linia pragmatismului exprimată prin valori ca muncă, independenţă, studii. Însă problemele cu munca se pot ivi din neînţelegerea autorităţii şi mai ales a tendinţelor autocratice. 7 reprezintă un număr al studiului, dar care poate constitui un factor de inerţie şi izolare faţă de oameni pe plan social în condiţiile în care din analiza matriceală rezultă că număr dominant (7,7).

Bunăstarea materială, căutarea puterii şi tendinţele autoritare sunt amplificate de numărul 8 care implică procese şi posibile intervenţii chirurgicale. Problemele legale sunt amplificate de iniţialele numelui (4).

Este ştiut în domeniul ştiinţelor neconvenţionale ca intersecţia a două cifre identice crează o vibraţie negativă. Astfel 4 înseamnă muncă, disciplină, activităţi birocratice şi care implică lucrul cu documentele, emiterea sau gestionarea actelor revenite în competenţa directă. Însă tabloul general numerologic accentuează caracterul deprimant al activităţii, pornind de la variabilele 1, 8, 4 care au poziţie excesivă ori se află în relaţie asimetrică.

Numărul numelui indică comunicare, reuşită socială facilă, lucru frânat de numărul 4 al  iniţialelor, care este opus comunicării. Poate indica sobrietate excesivă şi mai ales gafe în reprezentarea publică. Numărul Unic  de Sinteză este 13 sau redus 4 care semnifică transformări şi evenimente marcante. Anul 2015 este anul personal 6 plin de responsabilităţi generale, iar luna noiembrie este luna personala 8 care indică probleme în justiţie.  Nu întâmplător primarul a fost deja vizat de mai multe acuzaţii cu caracter penal. Anul 2016 perioade de risc lunile ianuarie, martie, iunie, septembrie, octombrie.

Incapacitatea de a lucra în echipă

Neculai Onţanu este născut pe 13.09.1949. Nevoia de a conduce de a fi lider contrastează la primarul Onţanu cu umanismul şi altruismul numărului 9. Numărul 3 indică o bună comunicare. Însă lipsa numărului 2 indică incapacitatea de asociere de a lucra în echipă, un anumit individualism şi autoritarism. Este refuzul colaborării al nevoii de interacţiune şi socialitate. De aceea el contrastează cu cifrele benefice 3, 9 specifice comunicării şi slujirii colectivităţii. Neculai Onţanu are în schimb simţul responsabilităţii şi ,,legii pamantului" lucru care îl face mai potrivit pentru meseriile grele de tip militar, inginereşti decât pentru politică.

Are şi el probleme legale şi interacţiuni cu activitatea administrativă de tip birocratic. Numărul Unic de Sinteză al lui Neculai Onţanu este 15 un număr al puterii, prosperității şi tentaţiei materiale. Anul 2016 va fi pentru Onţanu un an greu profesional, juridic şi foarte solicitant politic mai ales în lunile marte, aprilie şi septembrie.

Are calităţi de aventurier

Robert Negoiţă este născut la 29.03. 1972. Are calităţi de aventurier. O persoană dominată de cifra 5 (iniţiale, cifra numelui, sinteza lunii şi zilei personale). Este schimbător, instabil, oportunist, înclinat spre minciună. Este mercantil şi înclinat spre excese de tot felul. Are un comportament liberal, cenzurat nu prin educaţie sau reguli, ci prin atitudine de grup, dat fiind existenţa cifrei 2 a asocierii. Libertatea şi responsabilitatea faţă de propriul grup indică şi semnificaţia numărului de Sinteză unic 11 de anumită ascensiune care însă nu este susţinută de numere materiale sau care să indice starea de  leadership. Anul personal 2016 este un an al schimbărilor. Luna septembrie reprezintă un maxim sub acest raport.  

Nu dă întotdeauna dovadă de corectitudine

Cristian Popescu Piedone este născut la 15.02.1963. Fostul edil de la Sectorul 4 are cifra 4 compatibilă profesiilor de primar, funcţionar, avocat, contabil, inginer, dar şi muncilor de jos tehnice, fizice sau legate de activităţiile în relaţie cu legea fie licite sau ilicite. Este un bun orator ştie să se asocieze, dar nu dă întotdeauna dovadă de transparenţă şi corectitudine. Iniţialele, dar şi numărul unic de Sinteză indică evenimente, procese, transformări. Astrograma matriceală indică ocuparea de funcţii de conducere. Anul 2016 va fi un an de risc în sfera justiţiei şi a sănătăţii.

Spirit justiţiar, extremist în gândire

Dan Marian Vanghelie este născut la 28.02.1968. Este un individ cu spirit justiţiar, extremist în gândire, şi căutarea puterii, realizări materiale, sociale şi în afaceri. Are capacitate de asocierea, dar asocierile devin dezorganizate şi nefiltrate astfel încât se poate ajunge la înţelegeri dubioase, sau trădări, lucru evidenţiat de dominanta numărului 2 în numerograma datei naşterii. Lipsa numărului 1 indică o problemă de autoritate personală în relaţiile cu ceilalţi. Numărul Unic de Sinteză indică transformări şi schimbări de oportunitate în vederea ameliorării existenţei. Problemele cu justiţia, litigiile şi operaţiile sunt caracteristice acestei combinaţii numerologice.

Spirit întreprinzător şi lipsă de comunicare

Rareş Mănescu este născut la 6.07.1969. Asociaţie fără vocaţie şi lipsă de comunicareAnaliza numerologică indică responsabilităţi, viaţa de familie, reputaţie câştigată prin farmec personal şi diplomaţie. Afaceri controversate, spirit întreprinzător şi lipsa de comunicare. Asociere fără vocaţie. Transformări şi activităţi funcţionăreşti. Anul 2016 aduce schimbări în profesie şi în relaţiile personale legate şi de anturajul politic.

Anul 2015, un an al problemelor în justiţie şi sănătate

Sorin Mircea Oprescu este născut la 7.11.1951. Un personaj complex extrem de autoritar cu manifestări dictatoriale. Prezenţa numărului 1 în exces confirmă acest lucru. Numărul 7 al rezultantei datei naştere indică izolare, spital, închisoare. Ocuparea de funcţii de conducere, activităţi în relaţia cu media, şi de tip mercantil. De asemenea vocaţie pentru domeniile medical şi de cercetare. Numărul de Sinteză unic corespunde trădărilor politice sau de altă natură, relaţiilor internaţionale în domeniu sau legate de grupul de apartenenţă, comunicării publice, acţiunilor umanitare. Anul personal 2015 a fost pentru Sorin Oprescu un an personal 8 care reprezintă prin excelenţă un an al problemelor în justiţie şi al problemelor de sănătate. Inexistenţa acestei cifre în data naşterii şi la nume în analiza matriceală de tip mathematic arata că, anul de tip 8, adică 2015, reprezintă o vulnerabilitate, iar rezistenţa la acest tip de acţiune energoinformaţională al acestui ciclu este minimă.

Previziunile s-au adeverit. Primarul a fost demis

Ştefănel Dan Marin este născut la 19.07.1976. Numărul 4 al datei naşterii implică activităţi administrative legale, de tip birocratic. Dar şi funcţii de conducere de scurtă durată ca urmare a lipsei de adaptare şi de asociere. Numărul de Sinteză unic arată activităţi tehnocratice şi sociale, şi anumite probleme de comunicare. Luna personală noiembrie (9) indică final de ciclu întrerupere bruscă de activitate. Luna decembrie reprezintă debutul unei activităţi noi.
Alte articole din categoria:

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate