Editura Evenimentul si Capital

TRĂDARE, MINCIUNĂ ȘI ÎNCHISOARE! Ce spun ASTRELE despre NUMEROLOGIA PRIMARILOR CAPITALEI! Vezi cine conduce BUCUREȘTIUL

Sebastian Sarbu, expert in stiinte neconventionale
Autor: | | 0 Comentarii | 366 Vizualizari

Primarii Capitalei au fost luaţi la puricat. Datele lor de naştere ascund multe secrete. Profesorul Dr. Sebastian Sârbu, expert în ştiinţe neconvenţionale, membru al Grupului de Cercetări Interdisciplinare Academia Romană, îi descrie pe fiecare în parte

Are structură de lider, dar şi înclinaţie spre abuz şi autoritate

Andrei Chiliman este născut pe 18.07.1947. Din analiza numerogramei personale a lui Andrei Chiliman şi matricei psihoenergoinformaţionale rezultă că are o structură de lider, dar şi o înclinaţie spre abuz şi autoritate. De asemenea mai înseamnă şi funcţii de conducere. Acest lucru rezultă atât din suma datei naşterii (1) cât şi din analiza matriceală a acesteia, adică  cele doua cifre de 1 prezente în alcătuirea ei.

Prezenţa numerelor (1,4,7) indică în numerologia clasică de specialitate linia pragmatismului exprimată prin valori ca muncă, independenţă, studii. Însă problemele cu munca se pot ivi din neînţelegerea autorităţii şi mai ales a tendinţelor autocratice. 7 reprezintă un număr al studiului, dar care poate constitui un factor de inerţie şi izolare faţă de oameni pe plan social în condiţiile în care din analiza matriceală rezultă că număr dominant (7,7).

Bunăstarea materială, căutarea puterii şi tendinţele autoritare sunt amplificate de numărul 8 care implică procese şi posibile intervenţii chirurgicale. Problemele legale sunt amplificate de iniţialele numelui (4).

Este ştiut în domeniul ştiinţelor neconvenţionale ca intersecţia a două cifre identice crează o vibraţie negativă. Astfel 4 înseamnă muncă, disciplină, activităţi birocratice şi care implică lucrul cu documentele, emiterea sau gestionarea actelor revenite în competenţa directă. Însă tabloul general numerologic accentuează caracterul deprimant al activităţii, pornind de la variabilele 1, 8, 4 care au poziţie excesivă ori se află în relaţie asimetrică.

Numărul numelui indică comunicare, reuşită socială facilă, lucru frânat de numărul 4 al  iniţialelor, care este opus comunicării. Poate indica sobrietate excesivă şi mai ales gafe în reprezentarea publică. Numărul Unic  de Sinteză este 13 sau redus 4 care semnifică transformări şi evenimente marcante. Anul 2015 este anul personal 6 plin de responsabilităţi generale, iar luna noiembrie este luna personala 8 care indică probleme în justiţie.  Nu întâmplător primarul a fost deja vizat de mai multe acuzaţii cu caracter penal. Anul 2016 perioade de risc lunile ianuarie, martie, iunie, septembrie, octombrie.

Incapacitatea de a lucra în echipă

Neculai Onţanu este născut pe 13.09.1949. Nevoia de a conduce de a fi lider contrastează la primarul Onţanu cu umanismul şi altruismul numărului 9. Numărul 3 indică o bună comunicare. Însă lipsa numărului 2 indică incapacitatea de asociere de a lucra în echipă, un anumit individualism şi autoritarism. Este refuzul colaborării al nevoii de interacţiune şi socialitate. De aceea el contrastează cu cifrele benefice 3, 9 specifice comunicării şi slujirii colectivităţii. Neculai Onţanu are în schimb simţul responsabilităţii şi ,,legii pamantului" lucru care îl face mai potrivit pentru meseriile grele de tip militar, inginereşti decât pentru politică.

Are şi el probleme legale şi interacţiuni cu activitatea administrativă de tip birocratic. Numărul Unic de Sinteză al lui Neculai Onţanu este 15 un număr al puterii, prosperității şi tentaţiei materiale. Anul 2016 va fi pentru Onţanu un an greu profesional, juridic şi foarte solicitant politic mai ales în lunile marte, aprilie şi septembrie.

Are calităţi de aventurier

Robert Negoiţă este născut la 29.03. 1972. Are calităţi de aventurier. O persoană dominată de cifra 5 (iniţiale, cifra numelui, sinteza lunii şi zilei personale). Este schimbător, instabil, oportunist, înclinat spre minciună. Este mercantil şi înclinat spre excese de tot felul. Are un comportament liberal, cenzurat nu prin educaţie sau reguli, ci prin atitudine de grup, dat fiind existenţa cifrei 2 a asocierii. Libertatea şi responsabilitatea faţă de propriul grup indică şi semnificaţia numărului de Sinteză unic 11 de anumită ascensiune care însă nu este susţinută de numere materiale sau care să indice starea de  leadership. Anul personal 2016 este un an al schimbărilor. Luna septembrie reprezintă un maxim sub acest raport.  

Nu dă întotdeauna dovadă de corectitudine

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria:

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate