Valeriu Zgonea, despre declarațiile lui Frunda: Complet lipsite de sens și nu aduc niciun beneficiu României

Valeriu Zgonea, despre declarațiile lui Frunda: Complet lipsite de sens și nu aduc niciun beneficiu României

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, spune că este normal ca între România și SUA să existe un dialog permanent. Motiv pentru care, el consideră deplasată reacția lui Gyorgy Frunda, consilier al premierului Victor Ponta, care a declarat că simte o atitudine de superioritate din partea SUA.

"Consider disproporţionată şi neadecvată reacţia domnului Frunda în raport cu vizita la Bucureşti a subsecretarului american de Stat, Victoria Nuland. La 20 de ani de la aderarea la Parteneriatul pentru Pace şi la 10 ani de la integrarea în NATO, astfel de declaraţii sunt complet lipsite de sens şi nu aduc niciun beneficiu României", a scris Valeriu Zgonea pe Facebook. Totodată, președintele Camerei Deputaților a spus că, personal, va depune toate eforturile pentru informarea corectă a partenerilor americani.

Consilierul premierului Ponta pe probleme juridice, de minorități și relații internaționale, Gyorgy Frunda, a declarat că simte o atitudine de superioritate din partea SUA, referindu-se la anunțul vizitei secretarului de stat adjunct american în România, Victoria Nuland, care spune că vine la București pentru a discuta despre funcționarea statului de drept. CITIȚI ȘI:

  • Consilierul lui Ponta, Gyorgy Frunda, despre vizita lui Nuland: „Uncle Sam ne privește cu superioritate. Nu suntem colonie”

Ne puteți urmări și pe Google News