Unic în România: Meditaţii pentru elevi ÎN BISERICĂ

Unic în România: Meditaţii pentru elevi ÎN BISERICĂ

Un preot şi şapte cadre didactice au venit cu ideea să ofere cursuri gratuite de pregătire elevilor într-o biserică din Focșani.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, citat de yahoo.news, în fiecare zi, în jur de 30 de elevi de liceu se pregătesc gratuit pentru examenul de Bacalaureat în capela Bisericii „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanu”, din cadrul Garnizoanei Focşani.

Profesori voluntari

Ideea îi aparţine preotului Ionel Vrânceanu, parohul bisericii din lemn de lângă unitatea Militară 283 Mecanizată „Unirea Principatelor”. Materiile la care se face pregătire cu profesorii voluntari sunt matematică, limba română, biologie, geografie și istorie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În general, sunt copii fără posibilităţi materiale care fac pregătire la noi la biserică, iar unii sunt de la casa de copii dar şi copii din oraş de la liceele din oraş care nu au posibilitatea de a face pregătire pentru bacalaureat.  În urma rezultatelor mai puţin favorabile din ultimii ani am zis că trebuie să facem ceva să-i ajutăm, practic”, a declarat preotul Ionel Vrânceanu, pentru ziaruldevrancea.ro.