Editura Evenimentul si Capital

Un nou studiu scoate la iveală planurile DIABOLICE ale ISIS. Jihadiștii folosesc metode inspirate din REGIMUL NAZIST pentru a crea propria versiune a tineretului HITLERIST și pentru a forma UCIGAȘI încă de la naștere

Sursă foto: independent.co.uk
Autor: | | 17 Comentarii | 2529 Vizualizari

Cel puțin 50 de copii din Marea Britanie sunt printre viitorii mujahedini sau luptători ai Profetului, forțați să țină capete decapitate și să ucidă, în procesul de îndoctrinare impus de jihadiști în Siria și Irak. ISIS insuflă copiilor valorile extremiste încă de la naștere prin metode similare celor folosite de naziști în încercarea de a crea propria versiune a tineretului Hitlerist, arată un nou studiu.

Studiul „Copiii Statului Islamic” scoate în evidență modalitățile în care copiii sunt îndoctrinați de gruparea teroristă prin intermediul școlii și a taberelor de antrenament. Aceștia sunt încurajați să privească execuțiile publice, să țină capetele decapitate și chiar să ucidă, metode preluate de la naziști. 

„Abordarea educațională a Statului Islamic reflectă elemente folosite de naziști", se arată în noul studiu, citat de The Independent. "Se pot zări elemente împrumutate de la naziști în sistemul de îndocrinare al ISIS. Conceptele folosite de aceștia sunt perfect aplicabile și Statului Islamic”.

Potrivit lui Quilliam, cel care se ocupă de studierea modalității de lucru a extremiștilor și autorul acestui studiu, ISIS a pus stăpânire pe sistemul educațional din Siria și Irak pentru a pregăti noi luptători mai puterici, care au întipărite valorile extremiste încă de la naștere.


Citește și: JIHADIȘTII lansează o nouă ÎNREGISTRARE șocantă cu copilul ISIS. Băiatul ARUNCĂ ÎN AER o mașină cu patru SPIONI | VIDEOO mare parte din eforturile organizației se concentrează pe îndoctrinarea copiilor prin intermediul educației, îngrijindu-se că aceștia devin teroriști. Generația prezentă de luptători văd acești copiii mult mai puternici și mai teribiliști decât ei, deorece ei capătă valorile extremiste încă de la naștere sau de la o vârstă fragedă, spre deosebire de mulți dintre ei, care au adoptat acest stil de viață după ce au fost converți.

"Ceea ce este mai îngrijorător este faptul că Statul Islamic își pregătește armata prin îndoctrinarea copiilor încă de pe băncile școlilor și prin normalizarea violenței. Acest lucru se realizează prin obligarea lor de a participa la execuțiile publice, dar și prin obligarea lor să urmărească materiale de propagandă. Totodată, aceștia primesc și arme pe post de jucării“, mai spune autorul studiului.


Citește și: ISIS foloseşte din nou un COPIL pe post de CĂLĂU. Băiatul ameninţă America înainte de a EXECUTA cu sânge rece un prizonier | VIDEOCopiii sunt folosiți și în videoclipurile de propagandă ale ISIS. Studiul dezvăluie că de la 1 august 2015 până pe 9 februarie 2016, au fost evaluate 254 de evenimente în care apar imagini cu copii, în timp ce 12 tineri au fost folosiți pe post de călăi în videoclipurile de propagandă din ultimele șase luni.

Aproximativ șase milioane de bărbați, femei și copii locuiesc în califatul proclamat al ISIS, dintre care 30.000 sunt recruți străini, incluzând și 50 de copii din Marea Britanie.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate