Un prinţ ARAB a vrut-o: I-a oferit o avere unei BLONDE. S-a CULCAT sau nu cu el? / VIDEO

Un prinţ ARAB a vrut-o: I-a oferit o avere unei BLONDE. S-a CULCAT sau nu cu el? / VIDEO

Supermodelele sunt asaltate de obicei cu propuneri mai mult sau mai puţin indecente, de la bărbaţi bogaţi care ar face orice pentru a petrece macar o oră în compania lor.

Claudia Schiffer nu face excepţie de la asemenea propuneri. Frumoasa blonda se pare ca a primit o "propunere indecentă" de la un prinţ arab, care i-a oferit 1 milion de lire pentru...a lua cina cu el.

Nu totul

Claudia s-a declarat şocată de gest, spunând că acela a fost unul dintre cele mai bizare momente din cariera sa: "Cel mai ciudat a fost ce mi s-a întâmplat cu un prinţ arab. M-a întrebat dacă mă poate angaja pe suma de 1 milion de lire pentru a ieşi la cină cu el. Eu am refuzat, dar alt supermodel a acceptat cu placere", a mărturisit Schiffer. "Nu totul în viaţă se rezumă la bani. Pentru mine este important să mă pot plimba pe stradă cu capul sus, mândră de ceea ce fac".

Ne puteți urmări și pe Google News

Păţania modelului a amintit presei de celebra scenă din filmul anului 1993, "Propunere indecenta", în care un multi-milionar interpretat de Robert Redford îi oferă personajului interpretat de Demi Moore 1 milion de dolari pentru a petrece noaptea cu el.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/yBdhJLg4o3k" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>