Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului dezvăluie: „Totul se face după regula ”.

Un membru al Consiliului Național al Audiovizualului dezvăluie:  „Totul se face după regula <a>”.

Narcisa Iorga a decis să-și lanseze un blog și o pagină de Facebook, „Despre audiovizual”.

Narcisa Ioga, membru CNA s-a hotărât să scrie atât despre deciziile instituției, cât și despre cum decurg ședințele la CNA. „Ziua de astazi a fost rusinoasa pentru CNA. Am luat decizia sa deschid un cont facebook si un blog. Va invit sa ma includeti in atentia voastra, oricat ar fi de critica”, a spus Narcisa Iorga.

„Disperarea unor strigăte în zadar mă determină să deschid astăzi acest cont. În CNA, al cărui membru încă mai sunt, legea nu mai are nicio valoare. Totul se face după regula ”așa vreau eu”. Situația s-a agravat de un an încoace. Am urmat toate căile procedurale interne și m-am lovit de pereți. Am cerut sprijinul Parlamentului. Ce naivitate! M-am hotărât ca de azi înainte să scriu pe Facebook și pe site-ul despreaudiovizual.ro tot ce se întâmplă în CNA.

Poate că prin aceste mijloace, reușesc să arăt mai multora fața hidoasă a unei instituții care are o cu totul altă menire decât aceea de a discrimina pe considerente politice presa din România. O autoritate responsabilă pentru degradarea inadmisibilă a audiovizualului românesc, care se mulțumește doar să se lamenteze că nu are ce face. O instituție sufocată de interesele oamenilor politici ce nu acceptă existența unor voci care exprimă alte opinii decât majoritatea reprezentată de ei. Drepturile minorităților, oricare ar fi acestea, trebuie respectate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Asta este esența democrației. Majoritatea decide, dar minoritatea are voie măcar să se exprime. Consiliul Național al Audiovizualului, în structura lui de astăzi, este un real pericol pentru democrație devenind, pe de-o parte, un instrument cumplit de intimidare a presei critice, pe de altă parte încurajând grobianismul”, a adăugat membrul CNA.