Un jurnalist suedez a fost împuşcat în ceafă, în capitala Afganistanului

Un jurnalist suedez a fost împuşcat în ceafă, în capitala Afganistanului

Un bărbat înarmat a împuşcat, de la mică distanţă, în ceafă, marţi dimineaţă un jurnalist suedez în faţa unui restaurant. Locul atacului se află într-unul dintre cele mai bine securizate sectoare din Kabul, capitala Afganistanului, informează Reuters, citând poliţia şi martori locali.

"Tot ce ştim este că a murit la Spitalul de Urgenţă după ce a fost împuşcat", a declarat purtătorul de cuvânt-şef al poliţiei din Kabul Hashmatullah Stanekzai.

Jurnalistul stătea în apropierea unui restaurant libanez împreună cu şoferul şi translatorul său când doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine occidentale s-au apropiat de ei, iar unul l-a împuşcat în ceafă de la o distanţă de la care nu putea rata ţinta, a povestit Zubir, un paznic de la restaurantul respectiv. Paznicul şi un comerciant din apropiere au spus că a fost tras un singur foc de armă.

Doi suspecţi au fost arestaţi, a anunţat colonelul de poliţie Najibullah Samsour. Potrivit Reuters, citat de Agerpres, jurnalistul a fost ucis la doar câteva minute de mers de un alt restaurant libanez unde talibanii au omorât opt afgani şi 13 străini în ianuarie. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • UPDATE. AVIONUL DISPĂRUT, victima unui ATENTAT? Aparatul s-ar fi întors din drum, imediat după decolare.VEZI şi dacă au fost români la bor
  • Editorialist „Vocea Rusiei”: Ne pregătim pentru RĂZBOI. Americanii vor SÂNGE
  • PRIGOANA FISCULUI: FIRMELE vor fi controlate la sânge pentru MUNCĂ la NEGRU şi evaziune

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cele mai șocante chipuri de infractori | GALERIE FOTO
  • Povestea „FETEI” cu două CAPETE. Cum s-a LOGODIT unul dintre ele /GALERIE FOTO şi VIDEO
  • FENOMENE stranii în Munţii Buzăului? Relatări care îţi dau fiori / VIDEO