Editura Evenimentul si Capital

Un jurnalist a fost atacat de o stafie. Experienţa ULUITOARE trăită de un om e presă şi care l-a marcat pe viaţă: "Încă sunt bântuit" VIDEO

Autor: | | 0 Comentarii | 678 Vizualizari

Jurnalistul MICHAEL HELLICAR a avut parte de o experienţă uluitoare şi neplăcută. Acesta a dezvăluit că a fost atacat de o fantomă în 1977. Este vorba despre cazul Enfield Poltergeist, care a fost extrem de mediatizat.

Cazul Enfield Poltergeist. Totul se întâmpla în urmă cu 30 de ani. Reporterul Michael Hellicar a declarat că a fost la un caz în care a fost martor la fenomene neprevăzute, iar ce a trăit a fost traumatizant.

"Primul semn că ceva nu era în regulă a venit atunci când bucăţi din Lego ale copiilor au fost aruncate în mine de o mână nevăzută. Apoi un dulap de bucătărie greu sa prăbușit la podea, la picioarele mele. Cu toate astea, am fost singur în cameră - sau aşa am crezut. Mai înfricoșător de toate, însă, a fost atmosfera foarte palpabilă a fricii. Un spirit răuvoitor părea să fi stabilit reședința, mutarea mobilierului, golirea sertarelor și provocând haos general, forțând îngrozitor familia Hodgson care a trăit acolo scene de groază. Atenţia era îndreptată asupra lui Janet, în vârstă de 11 ani, care levita deasupra patului, devenea violentă şi vorbea cu o voce masculină. La 1500 de evenimente am asistat doar eu, însă există bandă audio şi fotografii ale anchetatorilor care pot fi verificate", a declarat Michael Hellicar.

Cel mai bizar lucru era felul in care o copila de 11 ani, Janet Hodgson, vorbea cu vocea lui Bill Wilkins, un barbat care murise in casa in care locuia fata, cu multi ani inainte.

Casa familiei Hodgsons a fost numită cea mai bântuită din Londra, Anglia.

Anul 1977, casa familiei Hodgson. Peggy Hodgson era o mamă obişnuită cu 4 copii, Margaret, de 12 ani, Janet, de 11 ani, Johnny de 10 si Billy, în vârstă de doar 7 ani. Femeia era desparţită de tatăl copiilor.

În seara zilei de 30 august, când copiii se pregăteau să doarmă, paturile lor au început să se mişte. În altă zi, un dulap a blocat pur şi simplu uşa fără ca nimeni să îl atingă.

Femeia a mers îngrozită la vecini, pentru a povesti ce se întâmplă în casa ei, după care a mers la poliţieÎn raportul autorităţile scrie că "un scaun s-a ridicat 4 metri de la podea, fără să fie atins". Poliţiştii au rezolvat cazul prin expresia "nu a încalcat nimeni legea, aşa că nu putem interveni".

Experienţele au continuat pentru familia deja înspăimântată. Tablourile zburau de pe pereŢi, diverse obiecte apăreau si apoi dispăreau brusc, iar cele doua surori, Janet si Margaret, copiii familiei Hodgson, pluteau prin sufragerie în loc să doarmă în paturile lor. În acest caz, 30 de profesori şi politişti au văzut cu ochii lor aceste fenomene.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate