Un băiat de patru ani a murit în spital, după ce a fost neglijat. Ajunsese să sugă şerveţelele umede de sete

Un băiat de patru ani a murit în spital, după ce a fost neglijat. Ajunsese să sugă şerveţelele umede de sete

Un băiat de patru ani a murit într-un salon de spital din Anglia, după ce a fost neglijat de asistente în urma unei operaţii pe care o suferise la inimă.

Sean Turner, din Warminster, le-a spus prietenilor că medicii îi vor "repara inima", înaintea intervenţiei chirurgicale care ar fi trebuit să îi remedieze o problemă pe care o avea din naştere.

După operaţie, el a fost mutat de la terapie intensivă deoarece spitalul trebuia să elibereze un pat, susţin părinţii acestuia.

Ei mai spun că medicii au neglijat mai multe semnale trimise de corpul fiului lor: starea continuă de vomă, pierderea de fluide, tensiunea ridicată şi mai multe cheaguri de sânge.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu o să uit niciodată Salonul 32 şi nu voi înţelege niciodată cum un copil poate fi lăsat să sufere atât de mult. Moartea sa putea fi prevenită deoarece erau toate semnele", a spus Yolanda Turner, mama băiatului.

La un moment dat, Sean sugea şerveţelele umede care îi erau puse drept compresă pentru a se hidrata.

Băieţelul a murit la şase săptămâni după operaţie, după ce a suferit un atac cardiac în braţele tatălui său, şi în cele din urmă din cauza unei hemoragii cerebrale.

De curând, părinţii au depus mărturie împotriva spitalului din Bristol.

"L-am văzut pe Sean că şi-a dat ochii pe spate, iar apoi l-am simţit moale şi fără viaţă. Am strigat doctorul care era în zonă, însă ea a rămas pe loc, privindu-ne. Am ţipat la asistente, au venit în fugă, iar apoi mi-au spus că inima i s-a oprit", a povesitit tatăl.

"Niciun părinte nu ar trebui să treacă prin ce am trecut noi. Ne-am rugat patru zile de doctori să ne ajute fiul, iar apoi el a suferit un stop cardiac în mâinile noastre. Va trebui să trăim cu această amintire îngrozitoare toată viaţa", a mai spus acesta.

"Dacă Sean ar fi primit îngrijirea de la terapie intensivă, nimic nu s-ar fi întâmplat. În salon, asistentele păreau că nu ştiu ce fac şi nici că pot să îi ofere tratamentul adecvat", a menţionat acesta.

De cealaltă parte, spitalul din Bristol susţine că băiatul a fost monitorizat mereu, dar şi că rugăminţile părinţilor au fost luate în seamă. Asistenta-şefă a precizat că atacul de cord suferit de Sean a fost "neaşteptat".

În acest caz a fost deschisă o anchetă. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Escrocul care a învăţat Europa ce este "ciordeala". Şi-a pus mama, absolventă de patru clase, lector!
  • Victor Ponta a câştigat! Crin Antonescu este candidatul din partea USL
  • CAPII CRIMEI ORGANIZATE ÎN DOSARUL "PETROMSERVICE". Sechestru pe imperiile lui Luca si Vîntu
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Cum trăiește CEL MAI SĂRAC PREȘEDINTE din lume? FOTOGRAFII UIMITOARE
  • Nu e TRUCAJ. Imagini surprinse la MOMENTUL POTRIVIT | GALERIE FOTO
  • NU CREZI ÎN FANTOME? Fotografiile CIUDATE care îți schimbă părerea. CELE MAI BIZARE POZE CU STRIGOI | GALERIE FOTO