Editura Evenimentul si Capital

„Ultimul romantic”, în turneu

Autor: | | 0 Comentarii | 119 Vizualizari

Cunoscutul interpret Alexandru Jula, îndrăgit de publicul român pentru vocea sa caldă, pentru farmecul, umorul și talentul său extraordinar, e în turneu, prin șase orașe, cu spectacolul „Ultimul romantic”.

 Spectacolul (care are același titlu ca și cartea sa bigrafică scrisă de Oana Georgescu), este menit să meargă direct la suflet, să aducă în atenția publicului melodii de odinioară și valori artistice de necontestat.

Voci care ne-au încântat tinerețea

Cele mai cunoscute şi iubite piese ale lui Alexandru Jula, printre care „Să nu spui iubirii adio nicicând”, „Când liliacul va-n-flori din nou”, „Soţia prietenului meu”, „Glasul tău, numele tău”, „Te ştiu de când e lumea”, „Vorbeşte-mi de iubire” sau „N-am să uit nicicând iubirea”, se vor adăuga amintirilor și momentelor umoristice speciale, prezentate de actorul Jean Paler, precum și refrenelor celor mai frumoase șlagăre interpretate de Ileana Șipoteanu, Stela Enache, Marina Florea sau Alexandra Canareica. Participarea extraordinară a marelui tenor Florin Georgescu, cântăreț de operă, operetă și ambasador al romanței, va completa tabloul „ultimului romantic”, cu selecții de arii celebre din operete și canțonete, ca: „Te voi răpi la noapte”, „Mi-e dor, de-o fată mi-e dor”, „Frumoasa mea cu ochii verzi” sau „Corbăierii”, care de-a lungul timpului au sensibilizat audiența feminină. Astăzi, de la ora 20:00, spectacolul poate fi urmărit la Cinema Dacia, din Reșița; mâine, de la aceeași oră, se joacă la Cinema Luna din Caransebeș, iar miercuri, la Cinema Timiș, din Timișoara. Joi, „Ultimul romantic” ajunge la Teatrul de Artă din Deva, iar vineri - la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj, de la ora 20:00. Punctul final va fi luni, 26 iunie, pe scena Cinematografului Dacia din Arad, de la ora 20:30.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Cultură

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate