Udrea: Pentru că Guvernul nu a știut să gestioneze situația accidentului aviatic din Apuseni, 2 oameni au murit

Udrea: Pentru că Guvernul nu a știut să gestioneze situația accidentului aviatic din Apuseni, 2 oameni au murit

Guvernul Ponta nu a știut să gestioneze situația accidentului din Munții Apuseni și doi oameni au murit, a declarat deputatul Elena Udrea, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PMP.

"Pentru că guvernul USL nu a știut să gestioneze situația accidentului aviatic din Apuseni, 2 oameni au murit.(...) Fie scriau pe Facebook, fiee rau la restaurant si nu au inteles ca aveau responsabilitatea să organizeze acțiunile de salvare a acestora. Avem un guvern care aduce dezastrul în România. Dacă promiteau că acest Guvern va fi cel care va salva România este evident că această Putere va îngropa România", a spus Elena Udrea. Deputatul a adăugat că miniștrii Transporturilor și al Apărării ar trebui să demisioneze.  "Noi cerem demisia a doi miniştri care, prin lege, au atribuţii în coordonarea acţiunilor de căutare a supravieţuitorilor unui accident aviatic. Şi aceştia, conform legii, sunt ministrul Transporturilor şi cel al Apărării", a mai spus Udrea. În context, fostul ministru a anunţat  că ambele moţiuni simple pe care parlamentarii care sunt membri ai Partidului Mişcarea Populară (PMP) le iniţiază împotriva miniştrilor Apărării şi Transporturilor în cazul accidentului aviatic sunt gata şi urmează a fi depuse joi la Parlament.

"Moţiunile sunt gata, le vom depune mâine la Parlament", a completat Udrea. "Partidul Mișcarea Populară promite că 2014 va fi anul adevărului, anul în care USL, născută din ura față de un om, va plăti. PMP are ca principal scop demascarea incompetenței și a delăsării USL și a guvernării sale", a mai spus Elena Udrea. Fostul ministru a mai adăugat că, din cauza incompetenței USL, tot mai multe companii sunt nevoite să își oprească activitatea și a criticat procesul de revizuire a Constituției. "Deci nu modificăm Constituţia că într-adevăr ea a dovedit că are nişte limite, ci o modificăm că Victor Ponta nu ştie dacă stă suficient de bine în sondaje, cât să candideze personal în numele PSD, în decembrie sau să candideze PSD cu altcineva decât cu dânsul sau să candideze în formula USL cu Antonescu sau cu altcineva de la PNL. Uitaţi câte necunoscute sunt în mintea domnului Victor Ponta şi Crin Antonescu, care ne pun pe noi în situaţia de a participa la o modificare a Constituţiei, pe care nu o validăm, nu o vrem. Noi nu vrem să fie aşa Constituţia. Nu a întrebat nimeni poporul acesta dacă vrea sau nu să aibă un preşedinte marionetă la Cotroceni", a spus Udrea.

Ne puteți urmări și pe Google News