Horoscopul străvechi. Ce zodie ești, în funcție de data nașterii

Horoscopul străvechi. Ce zodie ești, în funcție de data nașterii Sursa foto: Innovatedcaptures | Dreamstime.com

Puțini sunt cei care au auzit despre acest horoscop străvechi. Are tot 12 zodii, stabilite în funcție de data nașterii, și descrie caracterul fiecărei persoane și trăsăturile caracteristice.

Horoscopul străvechi este o parte a astrologiei mai puțin cunoscută. El se aseamănă destul de mult de cel normal, însă zodiile și caracteristicile sunt diferite. Astrologul Mihai Voropchievici prezintă ce zodie ești în funcție de data nașterii și cum ești descris.

Cupa (21 ianuarie- 19 februarie)

Este simbolul uniunii și al flexibilității, iar acest lucru nu poate fi schimbat. Persoanele născute sub semnul Cupei sunt înțelegătoare, maleabile și se adaptează extrem de ușor situațiilor noi. Sunt respectuoși atunci când vine vorba despre oamenii din jur și caută anturajul celor asemănători cu ei. Au propriile principii și sunt foarte exigenți în această privință, extraordinar de creativi, mari iubitori de frumos. Sunt însoțiți de o inteligență superioară, cei din jur îi admiră și îi consideră prieteni de nădejde oricând.

Capela (20 februarie – 20 martie)

Este considerat un simbol divin, iar cei născuți în această zodie sunt credincioși, cu frică de Dumnezeu. Sunt sensibili și visători, deseori lăsându-se purtați de val. Sunt calmi în situații extreme și convinși că vor găsi o rezolvare cu o ajutorul unei forțe divine în cel mai scurt timp. Persoanele născute sub acest semn au o calmitate ieșită din comun, dar și mult bun simț.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pumnal (21 martie – 20 aprilie)

A treia zodie din horoscopul țigănesc reprezintă puterea, onoarea și victoria. Este asociat cu succesul permanent și cu dorința de a birui asupra răului. Nativii sunt curajoși, nu se tem de nimic, sunt puternici, niște luptători înnăscuți. Mereu vin în apărarea celor slabi și îi ajută pe cei din jur, îndrumându-i spre calea cea dreaptă. Ambiția și puterea lor îi face să fie lideri înnăscuți.

Coroana (21 aprilie – 20 mai)

Simbol al bogăției, puterii, respectului, dragostei și curajului, realizată din metale prețioase, ea este un simbol foarte apreciat în horoscopul țigănesc. Cei născuți în perioada 21 aprilie - 20 mai sunt luptători, dar au nevoie de stabilitate financiară. Depun eforturi mari pentru a se îmbogăți și uneori pot exagera cu munca. Iubesc luxul și fac totul pentru a avea confort.

Sfeșnic (21 mai – 20 iunie)

Acest semn face trimite la credință, la divinitate, înțelepciune, la înțelegerea și iertarea tuturor lucrurilor și celor care au greșit. Cei născuți sub acest semn sunt buni oratori, comunică foarte ușor și sunt înțelegători. Înțelepciunea lor este foarte apreciată de către cei din jur, așa că ajung să li se ceară sfaturi în mai toate domeniile. Au cunoștințe vaste și au mereu sfaturi utile pe care le oferă cu bucurie.

Roata (21 iunie – 21 iulie)

Este simbolul legăturii puternice cu latura maternă, cu familia și cu mama. Simbolizează evoluția, conexiunea și comunicarea cu familia, cu rudele, cu cei apropiați. Nativii născuți sub acest semn au o personalitate distinctă, foarte bine conturată și dezvoltată. Trec foarte repede de la o stare la alta și pot trăi stări de instabilitate emoțională atunci când te aștepți mai puțin.

Steaua (22 iulie – 22 august)

În cultura țigănească, Steaua are șase colțuri, ceea ce reprezintă egalitatea și evoluția. Persoanele născute sub acest semn își respectă mereu semenii ca ei îi însuși. Caută să îi protejeze pe cei dragi și să le fie mereu alături. Atitudinea lor optimistă le amplifică evoluția și succesele, fiind pregătiți întotdeauna să obțină succesul pe care și-l doresc. Sunt mereu înconjurați de prieteni, rareori fiind persoane singuratice.

Clopot (23 august – 22 septembrie)

Această zodie simbolizează corectitudinea, perfecțiunea și punctualitatea. Nativii luptă pentru dreptate și evoluție, sunt perfecționiști și vor ca totul să iasă ca la carte. De multe ori, sunt enervanți cu perfecțiunea lor și foarte critici, dar fără să fie răuvoitori, răutăcioși sau ranchiunoși.

Moneda (23 septembrie – 22 octombrie)

Simbol al echilibrului, al justiției și al bogăției, se crede că Moneda este una dintre cele mai puternice arme ale dreptății și ea poate influența de fiecare dată justiția, în a oferi rezolvarea corectă. Persoanele născute sub acest semn sunt corecte, luptă pentru dreptate și pentru drepturile fiecărui om, al nației și al omenirii. Ar putea să aibă un succes incredibil în lumea justiției, dar, de cele mai multe ori, nativii aleg domenii creative, artistice, visătoare, mistice, acolo unde se pot exprima liber și nu sunt îngrădiți.

Cuțit (23 octombrie – 21 noiembrie)

Acest semn zodiacal inspiră teama și simbolizează moartea și viața în același timp. Este un simbol al puterii, unul din cele mai evidente din horoscopul țigănesc. Nativii sunt puternici și extrem de înțelegători. În dragoste se lasă duși de val, idolatrizează partenerul de cuplu și îl urcă pe un piedestal.

Topor (22 noiembrie – 21 decembrie)

Simbolul puterii, al independenței și libertății, ceea ce conduce la depășirea tuturor limitelor. Este considerat un talisman al optimismului, al norocului și este folosit pentru protecție în fața forțelor rele și nevăzute. Nativii acestei zodii iubesc aventura și tot ceea ce este nou. Le plac provocările și mereu sunt dornici să își depășească limitele.

Potcoavă (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ultima zodie din horoscopul țigănesc este un talisman al norocului, simbolul muncii și efortului depus în sfera profesională. Pe acești nativi te poți baza în orice situație, poți avea încredere în ei că își vor da tot interesul și toată silința că își vor duce sarcinile la bun sfârșit. Ambiția și curajul nu le lipsesc, au simțul responsabilității exacerbat și se pot aventura întotdeauna în noi provocări, țintind rezolvarea lor și succesul după această aventură, potrivit spuselor astrologul Mihai Voropchievici la rubrica AstroSpecial de pe ego.ro.