„Tricolorii” şi-au prezentat noul echipament! Îi vor face safteaua contra Argentinei

„Tricolorii” şi-au prezentat noul echipament! Îi vor face safteaua contra Argentinei

Naţionala de fotbal a României s-a înnoit! „Tricolorii” şi-au prezentat azi noul echipament, nu foarte diferit de cel vechi.

Evenimentul a avut loc la salonul VIP al „Arenei Naţionale”, acolo unde România va întâlni miercuri seară, de la ora 21.00, Argentina, în cel mai tare amical al tricolorilor din ultimii ani.

Tătăruşanu, Filip, Torje, Rusescu, Marica, Gardoş, Măţel, Chipciu, Grigore şi Rus au fost pe post de manechine.

Noul echipament, produs de Adidas, se remarcă, la cel pentru meciurile disputate pe teren propriu, prin galbenul solar şi prin inserţiile albastre de pe mâneci şi de pe spate, alături de cele trei legendare dungi ale firmei producătoare, de culoare roşie de pe mîneci. Inserţiile de culoare albastră încadrează numele ţării, care se evidenţiază prin culoarea roşie. Noul echipament beneficiază de tehnologii revoluţionare, precum ClimaCool şi Formotion, spun cei de la Adidias.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Jucătorii sunt mândri să îmbrace tricoul echipei naţionale şi ştiu că asta întruchipează aşteptările suporterilor din ţară. Luptăm împreună şi sperăm ca aşteptările fanilor să fie împlinite”, a declarat Mircea Sandu.

Noul echipament al naţionalei va fi disponibil începând de astăzi în toate magazinele Adidas la preţuri cuprinse între 137 şi 182 de lei.