Traian Băsescu participă joi la reuniunea Consiliului European. Șeful statului se află joi seara și vineri la summitul PPE de la Dublin

Traian Băsescu participă joi la reuniunea Consiliului European. Șeful statului se află joi seara și vineri la summitul PPE de la Dublin

Preşedintele Traian Băsescu participă joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situaţiei din Ucraina.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, înaintea plecării la Bruxelles, Traian Băsescu va susţine o declaraţie de presă la ora 9,00, pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă' din Otopeni. Joi, la ora 12,05 (ora României), Băsescu participă la reuniunea informală a şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema situaţiei din Ucraina. La ora 12,30, va fi prezent la reuniunea Consiliului European cu prim-ministrul Ucrainei, Arseniy Yatsenyuk, iar la 14,15 va participa la dejunul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

În jurul orei 16,00 (ora României), Traian Băsescu va susţine şi o declaraţie de presă. Joi, de la ora 18,50 (ora României), şeful statului va lua parte la prima sesiune plenară a Summit-ului PPE, iar de la ora 22,30 va participa la dineul oferit de prim-ministrul Irlandei, Enda Kenny. Vineri, şeful statului român va fi prezent la cea de-a doua sesiune plenară a Summit-ului PPE.

Ne puteți urmări și pe Google News