Traian Băsescu: "Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară"

Traian Băsescu: "Nimeni nu mă poate opri să votez Partidul Mişcarea Populară"

Preşedintele Traian Băsescu a precizat că luni a fost la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară pentru o discuţie politică şi a subliniat că subiectul nu a vizat alegerile europarlamentare.

"Ieri  (luni - n.r.) am fost la sediul fundaţiei pentru nişte discuţii. Să ştiţi că am dreptul să mă duc la sediul oricărei fundaţii, nu este o încălcare a statutului de preşedinte, cum am dreptul să mă duc şi la orice partid. Un singur lucru nu am dreptul să fac: să devin membru al unui partid, dar nimeni nu mă poate opri să susţin, să votez Partidul Mişcarea Populară", a spus şeful statului, conform Agerpres.

El a subliniat că nu a discutat despre alegerile europarlamentare la întâlnirea cu şefii de filiale ai Fundaţiei Mişcarea Populară şi ai Partidului Mişcarea Populară.

"Nu am discutat despre alegeri. M-am dus să-i cunosc pe oamenii aceia care sunt şefi de filiale... Este adevărat că erau amestecaţi şi şefi de filiale ai Partidului Mişcarea Populară şi şefi de filiale ai Fundaţiei Mişcarea Populară, însă a fost prima dată când am avut ocazia, fiind şefii de filiale, să le spun ce aş fi vrut de la această construcţie când am propus să se formeze", a arătat Băsescu. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells!
  • Război de 18 ani cu CĂMĂTARII. Povestea INCREDIBILĂ a femeilor care au ajuns în stradă și caută dreptatea în 80 de procese
  • Declarație surprinzătoare a lui Kelemen Hunor. Liderul UDMR critică protestul maghiar de la Târgu Mureș

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cum arătau Vladimir Putin sau Kim Jong-un în tinereţe? IMAGINI DE ARHIVĂ cu persoane celebre
  • Mai periculos decât Triunghiul Bermudelor: A fost „absorbit” avionul Malaysian Airlines de Triunghiul Dragonului? Misterul dispariţiilor fără urmă / VIDEO
  • Îngrijorător: Lucrul care le transformă în EPAVE EMOŢIONALE pe ADOLESCENTE