Editura Evenimentul si Capital

Top 10 EXPERIMENTE GROAZNICE efectuate pe oameni de SAVANŢII BOLNAVI. Sunt implicaţi NAZIŞTI, dar şi SERVICII SECRETE celebre

Experimente groaznice
Autor: | | 3 Comentarii | 1761 Vizualizari

Sub deviza ”în numele şi pentru progresul ştiinţei”, oamenii au supus oameni unor chinuri inimaginabile.

Conform medicaldaily.com, în anii 1960, puşcăriaşii erau injectaţi în secret subtanţe utilizate în crearea armelor chimice, pentru a vedea cum este afectată pielea umană. Se folosea o doză de 468 de ori mai mare decât cea aprobată, astfel că subiecţii au fost loviţi de acnee şi de pustule extrem de dureroase.

Spera să descopere limbajul folosit de Adam şi Eva, aşa că a crescut copii fără ca aceştia vadă vreun om. Copiii au crescut muţi, iar împăratul roman Frederic al II-lea nu a aflat niciodată originile limbajului.

În anii 1950, prostituatele plătite de CIA şi-au drogat, în secret, clienţii cu LSD. În numele ştiinţei, dozele erau atât de mari încât l-au făcut pe un poliţist să devină autorul unui jaf armat.

Între anii 1946-1948, americanii au infectat cu sifilis prizonieri, prostituate, soldaţi şi pacienţi cu probleme mentale. Experimentul a avut loc în Guatemala.

În anii 1940, naziştii testau antibioticele pe prizonierii tăiaţi sau împuşcaţi. Rănile lor erau infectate, totodată, cu bacterii.

Tot în anii 1940, aşa-zişii cercetători japonezi făceau disecţii pe viu pe prizonieri pentru a studia diverse boli. La final urma spânzurarea.

Neurologul Duchenne de Boulogne electrocuta pacienţii pentru a studia expresiile faciale umane.

În 1931, doctorul Cornelius Rhoads ar fi infectat pacienţi din Puerto Rico cu celule canceroase şi ar fi ucis 13 pacienţi înainte să fie prins.

În anul 1954, Statele Unite au testat bombe atomice pe Insulele Marshall, victimele nu au primit tratament şi în cele din urmă au fost nevoite să se mute din zonă din cauza radiaţiilor.

Între anii '70 şi '80, autorităţile din Africa de Sud au încercat să eradicheze homosexualitatea din societate; sute de bărbaţi au fost castraţi sau au fost forţaţi să facă operaţii de schimbare de sex.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate