Editura Evenimentul si Capital

Termenul de garanție al interesului public | Telecomanda electrică

Radu Popa
Autor: | | 0 Comentarii | 380 Vizualizari

Am urmărit cu interes ultima apariție a lui Traian Băsescu de la B1TV și dialogul cu vedeta postului, Silviu Mânăstire. Mesajele sale au continuat linia din ultimul an: drepturile omului și derapajele Sistemului dar discursul său a creat aceiași așteptare imensă în raport cu probele care să consolideze argumentele.

În mod evident, publicul său s-a splitat între aderența la ideile președintelui Băsescu și susținerea pentru președintele PMP, Traian Băsescu. Din acest motiv, putem constata că domnia sa a devenit liderul național al anti-băsismului iar discursul din perioada prezidențială a devenit periferic.

Probabil că unii dintre telespectatorii care i-au următit prestația au o curiozitate legitimă: pentru care campanie își păstrează prestanța prezidențială, Traian Băsescu? Discursul său precaut a părut puțin anacronic în raport cu situația unora dintre apropiații domniei sale, dar publicul pare să răspundă bine inclusiv acestui shifting de poziționare strategică.  

Marți seară audiența B1TV a fost bună, în raport cu media postului: aproximativ 100.000 de oameni/minut au urmărit prestația fostului președinte, aproximativ de două ori mai mulți decât sunt captați de postul din Calea Victoriei, în mod obișnuit, pe segmentul prime-time. Când mesajele sale s-au radicalizat și liderul PMP a atras atenția că putem fi în fața unui Stat mafiot care își execută adversarii indiferent de ceea ce scrie în dosarele lor, publicul a răspuns bine. Chiar dacă și concurența intrase cu producțiile cele mai impoftante ale zilei, B1 a păstrat audiența cei aproape 100.000 de telespectatori au continuat să fie martorii dialogului dintre Silviu Mânăstire si Traian Băsescu.

Cel mai următir momentul a discuției a fost pe segmentul 21.15-21.30 atunci când Traian Băsescu a dezvăluit câteceva din relația SRI cu DNA și nu s-a ferit să afirme că dosarele făcute cu implicarea SRI ar trebui redeschise și unele soluții, probabil, infirmate. 

B1TV a înregistrat aici vârful de audiență al zilei, cu 0,9 puncte/minut față de 0,1 puncte, cât a fost media zilei. 

Discursul invitatului a fost centrat pe abuzurile procurorilor, moderatorul a tușat această direcție iar publicului i-a plăcut. 

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000


Articole salvate