Tatăl AUREI ION: Trebuie să se ajungă la concluzia că morții sunt de vină

Tatăl AUREI ION: Trebuie să se ajungă la concluzia că morții sunt de vină

Procurorii care anchetează cauzele producerii accidentului aviatic din 20 ianuarie vor verifica dacă studenta Aura Ion a primit aprobare să urce la bordul avionului. Valentin Ion, tatăl studentei, spune că ”se va ajunge la concluzia că morţii sunt de vină”.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

Familia studentei de 23 de ani decedată în urma accidentului aviatic din Apuseni se declară nemulțumită de turnura pe care a luat-o ancheta. "Până la urmă trebuie să se ajungă la concluzia că morţii sunt de vină. Morţii, avionul şi ceaţa", a declarat Valentin Ion, citat de rtv.net.

  • MĂRTURISIRI din noaptea TRAGEDIEI din Apuseni. Cum au încercat MEDICII să se încălzească în cele șase ore de COȘMAR

Mai mult decât atât, tatăl tinerei spune că fiica sa avea acordul comandantului garnizoanei atunci când s-a urcat la bordul avionului. "Ea întotdeauna aşa făcea. Dădea telefon, comandantul garnizoanei îi dădea voie şi pleca. Cum adică să plece fără voia ei? Doar era în armată. Acolo nu pleacă fiecare de capul lui, asta ştie toată lumea".

  • Lupta INUMANĂ pentru viața Aurei Ion. Cum au încercat medicii, cu DISPERARE, să o salveze

"Am fost efectiv sedaţi. Nu mai ştim nimic, nu ne-am mai uitat nici la televizor. Încercăm să ne detaşăm puţin. Ne ducem durerea, încercăm să supravieţuim", a mai spus Valentin Ion. În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

Ne puteți urmări și pe Google News
  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

  • Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei