„Tată, TE ROG RENUNŢĂ!”. Iniţiativa disperată, pe Facebook, a fiicei LESBIENE de miliardar / GALERIE FOTO

„Tată, TE ROG RENUNŢĂ!”. Iniţiativa disperată, pe Facebook, a fiicei LESBIENE de miliardar  / GALERIE FOTO

„Mare recompensă pentru cine îmi seduce fata lesbiană!". Acest anunţ a fost făcut în 2012 de către un miliardar din Hong-Kong, care nu poate accepta orientarea sexuală a fiicei.

Click aici pentru Galeria Foto

Gigi, fiica miliardarului Cecil Chao, este lesbiană declarată, mai mult, tânăra de 33 de ani s-a căsătorit cu iubita sa, după o relaţie de şapte ani, în cadrul unei ceremonii oficiate în Franţa.

Să renunţe

Ne puteți urmări și pe Google News

Disperat, miliardarul a spus atunci că este dispus să ofere 65 de milioane de dolari oricărui barbat, indiferent de condiţia sa materială sau educaţie, cu condiţia să o cucerească pe fiica sa şi...să o iubească! Între timp, situaţia s-a complicat, iar povestea este departe de a se fi încheiat: miliardarul a mărit miza, fata este diperată, iar totul a făcut înconjurul mapamondului.  

Astfel, fiica lesbiană a miliardarului din Hong Kong şi-a implorat tatăl să renunţe la "prima de căsătorie" de 50 de milioane de euro pe care a promis-o bărbatului ce va reuşi să o seducă, în condiţiile în care ofertele şi candidaţii se înmulţesc în fiecare zi. "Pentru sănătatea mentală a familiei tale, te rog, tată, renunţă la anunţul tau!!!", a scris Gigi pe pagina sa de Facebook, adăugând că nu mai acceptă nicio cerere de prietenie pe reţeaua socială.

Cecil Chao, tatăl său, a declarat cţă 100 de potenţiali logodnici l-au contactat, deja, de când a anunţat public că ofera 500 de milioane de dolari Hong Kong (50 milioane euro) pentru cel care se va căsători cu fiica sa. Oferta milionarului a venit dupa ce fiica sa a incheiat o ceremonie de parteneriat civil cu prietena sa, cu care are o relatie de sapte ani, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Franta, in acest an, potrivit presei.