Tarife de cel mult 290 de lei pentru o vacanţă la ţară

Tarife de cel mult 290 de lei pentru o vacanţă la ţară

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România anunţă derularea unei noi ediţii a programului special "Vacanţă la ţară", în perioada 23 martie - 13 iunie 2014, cu excepţia sărbătorilor pascale şi a zilei de 1 Mai.

Turiştii care vor opta pentru o "Vacanţă la ţară" vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

ANAT a propus valorificarea acestuia şi prin agenţiile de turism membre, ca şi în toamna trecută. Preţurile recomandate sunt următoarele:

  • pensiuni de 2 margarete = 175 lei/ persoană/6 zile.
  • pensiuni de 3 şi 4 margarete = 225 lei/ persoană/6 zile.
  • pensiuni de 5 margarete = 290 lei/ persoană/6 zile.

"Negocierea tarifelor şi a comisioanelor se face de către fiecare prestator în parte cu fiecare agenţie parteneră prin încheierea unui contract, anexă la contract sau convenţie. Organizaţiile implicate în lansarea acestui program, ANAT şi ANTREC România, vor face numai propuneri sau sugestii de tarife şi comisioane maximale", se arată într-un comunicat remis de ANTREC.

Ne puteți urmări și pe Google News

În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile ANAT, prin filialele ANTREC. Pe lista celor care s-au înscris până acum în programul "Vacanţă la ţară" sunt Argeş, Alba, Bihor, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş, Suceava, Mehedinţi, Neamţ.