TANCURI DE ELITĂ ale armatei ruse au fost masate LA GRANIŢA cu Ucraina - VIDEO

TANCURI DE ELITĂ ale armatei ruse au fost masate LA GRANIŢA cu Ucraina - VIDEO

Zeci de tancuri T 72 ale Brigăzii Kantemirovscaia au fost semnalate în regiunea Breansk, la câteva zeci de kilometri de frontiera cu Ucraina. Unitatea face parte din trupele terestre de elită ale Federației Ruse, care participă regulat la paradele militare din Piața Roșie. Potrivit analistului Dmitry Timciuk. Rusia a mobilizat, de-a lungul frontierei cu Ucraina, 70.000 de militari şi sute de transportoare blindate, elicoptere, avioane de luptă, piese de artilerie şi lansatoare de rachete cu reacție.

Forțele militare ale Federației Ruse se masează la graniţa cu Ucraina, chiar dacă oficialii ruși dau permanent asigurări că nu doresc război, transmite deschide.md. Brigada Kantemirovscaia este compusă din 9 subdiviziuni militare, dintre care două de tancuri, 1 unitate de artilerie autopropulsate , o unitate de rachete antiaeriene, o unitate de cercetare , o unitate de legături, o unitate de geniști si inginerie, o unitate de intendență și o unitate sanitară.

Alte unități au fost dislocate în regiunile Novozâbkov și Klimovo, și este de presupus că sunt pregătite pentru un atac, prin regiunea Cernigov, direct spre capitala Ucrainei.

În localitățile Klinovka și Amoni Homotuvskovo , care se află la o distanță de 15 și respectiv 7 km de frontiera cu Ucraina, a fost concentrată o altă unitate de elită – batalionul al 2-lea al Diviziei motorizate Tamanskoe. Aproximativ 400 de militari ruși cu  mașini blindate de tip BMP și BTR dar și 10 tancuri sunt dislocate în regiune. În localitățile Belgorod, Severnâi, Stroiteli, se află alte 3 batalioane de trupe terestre de asalt, din Divizia Pskovsk, dar și două unități de parașutiști din batalionului 106 Tulsk. 70.000 de militari, mobilizaţi Presa rusă a anunțat că ex-președintele ucrainian Viktor Ianukovici este pregătit să revină la Kiev, cu susținerea trupelor ruse. Potrivit analistului Dmitry Timciuk. Federațiua Rusă a mobilizat în de-a lungul frontierei cu Ucraina 70.000 de militari, 700 de tancuri si transportoare blindate, 240 de elicoptere și avioane de luptă, 150 de piese de artilerie de diferite calibre și 100 de lansatoare de rachete cu reacție. Și în peninsula Crimea este concentrată tot mai multă tehnică militară rusă, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al ministerului ucrainian al Apărări, Vladislav Seleznev. Potrivit acestuia, în nordul Crimeei se deplasează 10 camioane care transportă tancuri de model T-64B din componența brigăzii 36 a Pazei de Coastă din localitatea Perevalinoe. Coloana este escortată de echipaje ale poliției. În același timp, în localitatea Gvardeiskoe a fost observată o coloană militară compusă din 50 de unități de tehnică militară, printre care transportoare blindate, dar și camioane cu combustibil. <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/JxyEmEQmWBg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News