Submarin la Mangalia?

Submarin la Mangalia?

Zanfir Iorguş, primarul Mangaliei, spune că, în doi-trei ani, turiştii de pe litoral se vor putea plimba cu submarinul prin portul turistic. O călătorie cu submarinul de agrement, în care vor încăpea 30 de persoane, va costa între 40 şi 60 de euro.

Proiectul de agrement este realizat de primărie şi firma româno-germană Royal Consulting Bucureşti şi presupune crearea unui parc subacvatic de 800 de metri pătraţi în zona Portului Turistic Mangalia. „Astfel de distracţii sunt un lucru obişnuit în ţări precum Cipru, Egipt, Mexic ori Cuba“, afirmă primarul Iorguş.   „Va fi o modalitate de divertisment unică în România. Oferta plimbărilor cu submarinul va fi inclusă în pachetele turistice de la toate târgurile de specialitate din ţară şi din străinătate. Zona vizitată va fi amenajată ca o scenă subacvatică, cu peşti deosebiţi, cu reflectoare şi cu scafandri care să bată în hublouri, spre deliciul clienţilor“, îşi laudă proiectul primarul Iorguş.

Toate cheltuielile legate de amenajarea parcului şi de achiziţionarea submarinului vor fi suportate de firma germană. Submarinul ar putea intra pe traseu în maximum doi ani, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a Portului Turistic Mangalia, susţine primarul. Submarinul va avea o capacitate de 30 de persoane şi ar urma să fie adus din Cipru. Va sta la Mangalia doar pe perioada sezonului estival, iar o călătorie va costa între 40 şi 60 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News