STEAUA - DINAMO 1-1! Dragoş Grigore a marcat din penalty! A egalat Keşeru!

STEAUA - DINAMO 1-1! Dragoş Grigore a marcat din penalty! A egalat Keşeru!

Steaua şi Dinamo au încheiat şa egalitate, 1-1, sâmbătă seară, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii I la fotbal. Steaua, care a evoluat slab, a egalat cu un minut înainte de final, prin Keşeru.

Derby-ul României a programat astăzi un nou episod. Al 154-lea. Steaua şi Dinamo. Dinamo, care în prima etapă din 2014 a pierdut lamentabil acasă, 1-2 cu Viitorul, a fost la un pas de o victorie mare. Echipa lui Stoican a pierdut printre degete o victorie pe care şi-a dorit-o enorm. STEAUA - DINAMO 1-1 Stadion: "Steaua", Bucureşti Arbitru: Tudor (Bucureşti) Marcatori: Keşeru (89) / D. Grigore (57-pen.)

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, L. Sînmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Chipciu Rezerve: Niţă - Kapetanos, Prepeliţă, Pîrvulescu, Piovaccari, Keşeru, Răduţ Antrenor: Reghecampf Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, Filip - I. Şerban, Boubacar, Elton - Matei, Ţucudean, Rotariu Rezerve: Naumovski, Asanovici, Bărboianu, Grecu, V. Lazăr, C. Munteanu, Thomas Antrenor: Stoican LIVE - în Ghencea sunt aproape 25.000 de oameni - Dinamo a avut lovitura de începere min. 3: la o degajare din 6 metri, Bălgrădean s-a accidentat! meciul e întrerupt... - Bălgădean rămâne în poarta dinamovistă. min. 7: Steaua are trei patru consecutive! min. 10: meciul e lipsit de spectaculozitate min. 21: Dinamo are o lovitură lieberă periculoasă de pe stânga: Matei însă trimite în tribune! min. 29: Tănase trimite în bară min. 29: Popa vede galben min. 33: Bălgrădean respinge şutul lui Sânmărtean min. 42: jucătorii ambelor echipe se întrec în greşeli... PAUZĂ min. 46: intră Prepeliţă şi Piovaccari la Steaua; au ieşit Varela şi Popa min. 53: Filip vede galben min. 54: a intrat Lazăr, la Dinamo şi a ieşit Şerban min. 56: penalty pentru Dinamo! Tătăruşanu îl faultează pe Ţucudeam. min. 57: 1-0 pentru Dinamo! D. Grigore bate penalty-ul, execută o scăriţă, Tătăruşanu se prinde, atinge mingea. care trece însă linia porţii!!! min. 59: Ţucudean şutează de la marginea careului, Tătăruşanu prinde în doi timpi min. 60: Tănase vede galben min. 63: a intrat Keşeru, a ieşit Stanciu la Steaua min. 65: gol Piovaccari dar italianul era în ofsaid! min. 70: Dinamo joacă mai bine min. 78: intră Thomas, la Dinamo, iese Ţucudean min. 80: Thomas a primit galben min. 86: Asanovici a intrat la Dinamno, a ieşit Grigore min. 89: Keşeru a egalat cu un şut de la marginea careului mare dinamovist min. 90: cartonaş galben Sânmărtean min. 90+2: Piovaccari primeşte galben pentru simulare FINAL 1-1

Singura cu care n-avem mai multe victorii" Dincolo de punctele puse în joc, steliştii au o motivaţie suplimentară pentru a învinge. În caz de victorie, gruparea din Ghencea va avea pentru prima dată în istorie avantaj în întâlnirile oficiale directe cu rivala din Şoseaua Ştefan cel Mare! Prima dată, cele două grupări s-au înfruntat pe 21 noiembrie 1948, iar victoria le-a revenit dinamoviştilor: 1-0. "Roş-albaştrii" au trebuit să aştepte doi ani şi jumătate pentru a bifa primul succes în faţa rivalilor tradiţionali: 2-1 pe 6 mai 1951. În acest moment, fiecare echipă are câte 54 de victorii, iar alte 45 de partide s-au terminat la egalitate. Dacă sunt însă luate în considerare doar meciurile directe disputate în campionat, Dinamo rămâne în avantaj, având 6 succese în faţa steliştilor (45-39). "Dinamo este singura echipă din ţară cu care n-avem mai multe victorii în întâlnirile directe. Aşa că acest meci are o im portanţă deosebită pentru noi", a mărturisit ieri Mihai Stoica, managerul Stelei. Dinamo are şi cea mai lungă serie de victorii consecutive în derby-ul României: 6, în perioada octombrie 1970-mai 1973. Steliştii vor egala însă acest record, dacă vor învinge în această seară.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • STEAUA-DINAMO. Mesaj uluitor al lui Mihai Stoica înainte de derby

Se joacă cu casa închisă Atmosfera din Ghencea se anunţă a fi diseară una de zile mari. Derby-ul Steaua - Dinamo se va disputa cu casa închisă (ultimele 3.000 de bilete epuizându- se ieri), iar Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, a anunţat că e de acord ca în tribune să existe un spectacol pirotehnic, dacă vor fi obţinute aprobările necesare. Lovitura de start a derby- ului va fi dată de jucătoarea de tenis Simona Halep, care, va primi un tricou personalizat din partea oficialilor stelişti. "Sunt stelistă de mică", a mărturisit Simona Halep. (Mugur Băileşteanu) CITIȚI ȘI:

  • Reghecampf: „Avem toate condițiile să luăm cele trei puncte”
  • Radu II: "Steaua - Dinamo va fi întotdeauna un derby"