Editura Evenimentul si Capital

Stele pe asfalt pentru stelele scenei. Dem Rădulescu, Ștefan Bănică, George Constantin și Dinu Manolache, omagiați de fiii și fiicele lor

Irina (stânga) privind cum steaua tatălui ei, Dem Rădulescu, este dezvelită FOTO: AGERPRES
Autor: | | 1 Comentarii | 1727 Vizualizari

Regretații artiști au fost elogiați, duminică, în Pața Timpului din Capitală. Fiecare a primit, post-mortem, câte o stea, iar copiii lor, actori și ei, dar și foștii parteneri de scenă, au depănat amintiri neștiute de publicul larg

Lume multă, actori şi prieteni, emoţii şi o avalanşă de amintiri frumoase, ieri, în Piața Timpului din Capitală. Patru mari nume ale teatrului românesc - Dem Rădulescu, Ștefan Bănică, George Constantin și Dinu Manolache - au fost omagiate postum, de Ziua Mondială a Teatrului, și au primit, fiecare, câte o stea, pe Aleea Celebrităților.


FOTO: Dovada că așchia nu sare departe de trunchi: Mihai Constantin, Irina Rădulescu, Ilinca Manolache, Ștefan Bănică și Florin Piersic jr. sunt prieteni la fel de buni cum au fost și tații lor FOTOGRAFII: FACEBOOKCine ar fi bănuit că prietenia solidă dintre Horaţiu Mălăele şi George Contantin a început cu o ceartă. Sau că în spatele unui atât de comentat „cuplu”, Stela Popescu şi Ştefan Bănică, se ascundea, de fapt, o prietenie frăţească. Ei, bine, astfel de detalii au povestit prietenii și copiii artiștilor.


FOTO: Ștefan Bănică, tatăl și fiul„Bibanul avea un umor natural”

„Dem Rădulescu pentru întreaga națiune a fost Bibanul. Un nume avut încă din liceu. Liviu Ciulei i-a spus - un actor de geniu. Avea o vervă, o distincție, avea un umor natural prin care a bucurat o țară întreagă”, a povestit academicianul Răzvan Theodorescu, cel care a omagiat personalitatea marelui actor. Prezentă la eveniment, fiica lui Dem Rădulescu, Irina, actriţă şi ea la Teatrul Mic, a spus că tatăl ei este o stea pe cer încă din anul 2000. „Mă bucur că acum are și proiecția ei pe pământ”, a adăugat Irina.


Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate