„Stejarii”, procent remarcabil de victorii în 2016

„Stejarii”, procent remarcabil de victorii în 2016

Naționala de rugby a României a câștigat și partida de verificare cu Uruguay (scor 36-10) și a înregistrat 10 victorii în 11 partide

Naționala de rugby a României a încheiat sezonul competițional cu un succes, obținut, pe stadionul „Arcul de Triumf”, împotriva Uruguayului, scor 36-10.

Ne-a bătut doar reprezentativa Georgiei

A fost cea de-a treia victorie consecutivă a toamnei, obținută de „stejari”, după succesele cu reprezentativa SUA (scor 23- 10) și selecționata Canadei (scor 21-16). Astfel, „tricolorii” încheie anul cu un bilanț remarcabil, de 10 victorii în 11 partide disputate. Singurul eșec a venit în primăvară, în jocul cu Georgia, scor 9-38, din ultima etapă a Cupei Europene a Naţiunilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

La finalul competiției, România s-a clasat pe locul secund, după reprezentativa gruzină. În confruntarea cu reprezentativa Uruguayului, aripa Stephen Shennan a reușit două eseuri, iar la final a spus că ar fi putut să culce balonul și a treia oară în terenul advers.

„Mă bucur că am reușit să revin cu eseuri, am avut o perioadă destul de grea cu accidentarile, am stat departe de gazon timp de trei luni, și pot spune că pentru mine aceste meciuri au fost un adevărat început. Ar fi putut fi trei eseuri, însă am pus un pic de presiune pe mine la cel deal treilea și am greșit, însă este bine pentru că echipa a câștigat și asta este cel mai important”, a afirmat Shennan.

„Întotdeauna ultimul meci dintr-o serie de trei este cel mai dificil. Am fost mulțumit de rezultat, pentru că acesta este cel mai important. Am încercat să jucăm un alt stil de joc și am reușit. Sunt victorii care contează” pentru moralul echipei”, a declarat și selecționerul Lynn Howells.