Steaua - Dinamo 1-1. Reghecampf: „Este un rezultat echitabil”

Steaua - Dinamo 1-1. Reghecampf: „Este un rezultat echitabil”

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a spus aseară că rezultatul derbyului cu Dinamo, scor 1-1, este unul echitabil.

Steaua şi Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1, în derbyul etapei a XXI-a a Ligii I.

Pentru Steaua a marcat Claudiu Keşeru '89, iar pentru Dinamo a înscris Dragoş Grigore '57 (penalti).

"Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo pentru jocul făcut. Au reuşit să fie mai agresivi decât noi la mijlocul terenului. Asta s-a întâmplat pentru că am greşit prea multe pase simple şi am încercat să verticalizăm repede. Asta le-am spus toată săptămâna, să aibă răbdare. În prima repriză am avut şi ghinion la bara lui Tănase, iar Popa a ratat multe centrări.

Ne puteți urmări și pe Google News

De aceea l-am şi schimbat la pauză, plus că avea un galben. Sunt sigur că la următoarele două meciuri cu Dinamo vom juca mult mai bine. În mare este un rezultat echitabil. Am câştigat un punct faţă de Astra, dar nu sunt dezamăgit.

În această seară, jucătorii cu experienţă nu s-au ridicat la adevărata lor valoare. Nu am pregătit meciul relaxaţi. Le-am spus că dacă nu joacă la adevărata lor valoare, vor fi pedepsiţi. Tot timpul trebuie să fii serios şi să respecţi fotbalul", a declarat Reghecampf.