Editura Evenimentul si Capital

SPONSORUL SECRET AL ALINEI GORGHIU. Un senator PNL, care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu statul, a achitat facturile vizitei în America. UPDATE: RĂSPUNSUL liderului liberal în faţa acestor ACUZAŢII

Iulian Dumitrescu, senator PNL, primul din dreapta imaginii, se pare că a fost extrem de generos cu Alina Gorghiu
Autor: | | 18 Comentarii | 10038 Vizualizari

Jurnalistul Andrei Bădin a publicat pe Flux 24 un material în care susține că a găsit sponsorul din umbra co-președintelui PNL Alina Gorghiu. Este unul din senatorii partidului care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu statul. După cum știți, recenta vizită a liderilor PNL în SUA s-a remarcat prin scandalul declanșat de prezența în delegația partidului a directorului Antena 3, Mihai Gâdea, fapt dezvăluit din greșeală de Alina Gorghiu și Mihai Gâdea prin publicarea unor poze pe FB. Alina Gorghiu a negat ulterior acest fapt, dar în conferința sa de presă a refuzat să dea amănunte. Singura mențiune a fost aceea că totul s-a plătiti din bani privați.

CITEŞTE ŞI: Senatorul Iulian Dumitrescu: "Fiecare dintre noi şi-a plătit cheltuielile vizitei din SUA din propriul buzunar. Nu sunt sponsorul vizitelor externe ale Alinei Gorghiu"

UPDATE. Alina Gorghiu a transmis redacţiei EVZ un drept la replică referitor la informaţiile publicate de Flux24. Iată ce spune liderul PNL:

"Informațiile pe care le vehiculați fără nicio dovadă cu privire la finanțarea vizitei private pe care am efectuat-o împreună cu soțul meu în SUA sunt complet false. Întrucât este vădită reaua-credință și nu mi s-a cerut în punct de vedere, iau în calcul acționarea în instanță a publicației dumneavoastră. Așa cum am mai afirmat, toate cheltuielile deplasării noastre în SUA au fost suportate exclusiv din fonduri proprii. Vă informăm că acest drept la replică a fost transmis și publicației on-line flux24.ro, de unde ați citat. ", a spus Gorghiu.

 

 

Potrivit unui material publicat pe Flux 24, cel care s-a ocupat de achitarea facturilor vizitei în SUA, a fost unul din membrii delegației. Un cvasi-necunoscut, dar extrem de bogat!

Iată un fragment din dezvăluirea lui Andrei Bădin:

(...)Cheia este însă al doilea: un anume Iulian Dumitrescu, senator de Călărași, un personaj necunoscut opiniei publice, care a fost ales în 2012 în Parlament candidând în tandem cu Raluca Surdu, soția directorului RA-APS în prezent suspendat din funcție după ce a fost reținut de DNA. 

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FLUX 24, Dumitrescu a achitat deja o parte din datoriile PNL către media din campaniile electorale din anii trecuți. În plus, senatorul ar fi achitat și o excursie în Spania pentru liderul PNL(...)

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate