Editura Evenimentul si Capital

Ce spectacole pot viziona iubitorii de teatru săptămâna aceasta

Autor: | | 0 Comentarii | 242 Vizualizari

Reîncep stagiunile marilor teatre, iar toamna se anunţă plină cu desfătări teatrale! Veți avea ocazia să alegeți piesa favorită dintr-o paletă mult mai largă de reprezentații artistice

Cafeneaua, spectacolul fiecăruia şi al tuturor

Teatrul Naţional Bucureşti revine pe 11 septembrie cu piesa „Cafeneaua”, care îi readuce în prim-plan pe Horaţiu Mălăele şi Emilia Popescu, într-o comedie despre viaţa unei familii americane obişnuite, în care râsul capătă gustul sărat al lacrimilor.

„Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile și nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate - oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ”, spune Horaţiu Mălăele despre familia portretizată în piesa regizată chiar de el. 

Pentru rolul Wally, Horaţiu Mălăele a primit, în anul 1998, premiul UNITER pentru cel mai bun actor. Rafinamentul experienţei estetice, dublat de candoare şi umanism, intrigă, bucură, emoţionează. Participare şi negare, surpriză şi ironie, accente din Commedia dell’arte, univers factual şi duioşie mascată. Horaţiu Mălăele va fi prezent pe scena teatrului şi pe 12 şi 13 septembrie, de această dată, într-o piesă regizată de Ion Caramitru, „Dineu cu proşti”.

„Carphatian Garden” la „Godot Cafè – Teatru”

Aşa cum v-a obişnuit, „Godot Cafè – Teatru” continuă să pună în scenă reprezentaţii aproape zilnic. Printre acestea, se numără:

6 septembrie, „Carphatian Garden”, o comedie tăioasă, scrisă și regizată de Radu Iacoban. Piesa este un happening teatral prezentat de actorii Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor, într-un spectacol 100% românesc. O oră şi douăzeci de minute de tiplogii umane din realitatea românească actuală. O satiră contemporană în care veţi găsi un meniu complet de specii urbane din realitatea noastră imediată: de la preotul întreprinzător, la actorul porno şi băiatul din parcare, de la copilul de bani gata şi prezentatorii de ştiri, până la politicieni şi moguli de presă. Cei doi actori joacă atât pe scenă, cât şi în sală, alături de spectatori, iar relaţionarea cu publicul este permanentă.

7 septembrie, „Secretul fericirii”, piesă ce îi are în distribuţie pe Dan Bordeianu şi Vlad Zamfirescu

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Cultură

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate